Alle assortimenten

Victron Bluesolar MPPT 100/15 12/24V-15A

/static/uploads/data/products/product_82716normal.jpg

Deel deze pagina op social media

Ultra fast¨ Maximum Power Point Tracking¨ (MPPT) Vooral als het bewolkt is en de lichtintensiteit voortdurend verandert, verbetert een ultrasnelle MPPT-controller de energieopbrengst tot 30% in vergelijking met PWM laadcontrollers en tot 10% om vergelijking met tragere MPPT-controllers.

BatteryLife: intelligent accubeheer Wanneer een solar laadcontroller de accu niet in één dag weer in topconditie kan laden, is het resultaat vaak dat de accu voortdurend schommelt tussen "gedeeltelijk geladen" en "volledig ontladen". Deze werkwijze (de accu niet regelmatig volledig weer laden) maakt een loodzuuraccu in een kwestie van weken of maanden helemaal kapot. Het BatteryLife algoritme bewaakt de laadstatus van de accu en verhoogt dag na dag het niveau voor belastingsontkoppeling tot de absorptiespanning wordt bereikt. Vanaf dat ogenblik wordt het niveau voor belastingsontkoppeling gemoduleerd zodat de absorptiespanning ongeveer één keer per week wordt bereikt. De MPPT 75/15 kan tevens worden ingesteld om de traditionele laadcontrolemodus te volgen met een vaste ontkoppelingsspanning. De belastingsuitgang is beveiligd tegen kortsluiting en kan capacitieve belastingen zoals een omzetter voeden In hars gegoten elektronica Beschermt de elektronische componenten tegen de omgeving Automatische herkenning van de accuspanning.

De MPPT 75/15 past zich automatisch aan aan een systeem van 12v of 24v.

Met de optionele Bluetooth module kunt u alle gegevens van de MTTP lader uitlezen via uw smartphone of u kiest voor de Smartsolar versie.€ 133,10 € 113,00
3-5 WERKDAGEN
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.