Alle assortimenten

Garmin Bluechart VEU722L Europe Atlantic coast G3 Vision

/static/uploads/pictures/normal/dkrz4180.jpg
/static/uploads/data/assets/product_22748large.jpg
 1. /static/uploads/pictures/mini/dkrz4180.jpg
 2. /static/uploads/data/assets/product_22748large.jpg

Deel deze pagina op social media

De G3 versie is de opvolger van de G2 kaart. De G3 heeft nu navionics data erbij. BlueChart® g3 digitale zeekaarten hebben een goede integratie van kaartgegevens voor gemakkelijk schuiven, scrollen en zoomen. Met heldere kleuren en schaduwcontouren zijn de kaarten goed af te lezen en te begrijpen. De IALA symbolen en maritieme diensten zijn handige aanvullende informatie. U kunt kiezen voor het Mariner's Eye 3D Beeld of 2D weergave - voor het gemakkelijk aflezen van de kaarten en localiseren van de positie. De BlueChart® g3 kaarten bieden u de informatie van een papieren kaart, maar dan op een digitale kaartplotter van Garmin.

Met BlueChart® g3 digitale zeekaarten beschikt u over informatie over dieptecontouren, puntpeilingen, navigatiehulpmiddelen, havenplattegronden, scheepswrakken, blokkades, getijde zones, viskaarten, beperkingen van het vaargebied, etc. BlueChart® g3 is object-georiënteerd. Hierdoor toont de Garmin kaartplotter bij het selecteren van een object direct de bijbehorende informatie. Met optionele viskaarten kunt u ook de bodemcontouren en diepteprofiel van het water weergeven. Bij het gebruik van de viskaart wordt navigatie-informatie van de kaart weggelaten om zo een duidelijker beeld van de zeebodem te creëeren. Met Garmin Safety Shading kunt u op basis van uw diepgang zien waar u veilig kunt varen.

Deze kaart dekt het volgende gebied. Vanaf het duitse wad tegen de klok de europese kust t/m corsica. Inclusief de UK. Zie ook de tweede afbeelding€ 399,00
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.