Alle assortimenten

Fusion Apollo marine radio MS-RA770

/static/uploads/data/products/product_191240normal.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21956large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21957large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21958large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21959large.jpg
 1. /static/uploads/data/products/product_191240mini.jpg
 2. /static/uploads/data/assets/product_21956large.jpg
 3. /static/uploads/data/assets/product_21957large.jpg
 4. /static/uploads/data/assets/product_21958large.jpg
 5. /static/uploads/data/assets/product_21959large.jpg

Deel deze pagina op social media

De Fusion Apollo RA770 marine radio zit vol met met revolutionaire technologie en heeft een innovatief ontwerp, inclusief Fusion's digitale signaalverwerking, PartyBus, software-updates via de ether. Voorzien van Apple AirPlay®!

Kenmerken:

Apple AirPlay: met de Apollo-serie kunt u nu audio met hoge kwaliteit streamen via Apple AirPlay via Wi-Fi van uw compatibele Apple-apparaat naar de Apollo RA770. Opmerking: software-update v2.40 is vereist. AirPlay wordt niet ondersteund via PartyBus.

'S Werelds eerste outdoor wifi-stereo: audiostreaming van hoge kwaliteit is nu beschikbaar via Wi-Fi en levert een hogere gegevensoverdrachtsnelheid in vergelijking met Bluetooth. Geniet van perfect gesynchroniseerde muziek in je hele auto door draadloos meerdere Apollo-stereo's aan te sluiten via PartyBus.

Digital Signal Processing (DSP): een technisch superieure luisterervaring die eenvoudig is, Fusion DSP produceert een superieure geluidskwaliteit in elke omgeving. Precies berekende luidheidscurven die zijn geoptimaliseerd voor het menselijk oor zorgen voor kwaliteit, volledig bereik op elk volumeniveau, terwijl de feed-forward limiter een piek in de audio anticipeert en de versterking aanpast om vervorming, op elk volumeniveau, tot het verleden te beperken . Met behulp van milieu-informatie en aangepaste Fusion-luidsprekerprofielen, kunt u nu aangepaste, geoptimaliseerde audio voor elk deel van uw voertuig realiseren, wat resulteert in een entertainmentsysteem dat perfect is afgesteld voor hoogwaardige audioweergave en geprogrammeerd is om uw systeem seizoenenlang te beschermen.

Het instellen van uw DSP-profielen is eenvoudig gemaakt met de gratis Fusion-Link-app of met een op maat gemaakte Fusion-Link pc-app voor OEM-builders. Met slechts een paar klikken kunt u het vooraf geconfigureerde DSP-profiel één keer instellen en weer genieten van waar u van houdt, terwijl u luistert naar audio van hoge kwaliteit, aangepast aan uw oren en de omgeving.

PartyBus: Geniet van de vrijheid van muzikale keuze met de Apollo-serie en Fusion-PartyBus ™. Met Partymodus, Persoonlijke modus en ten slotte de mogelijkheid om tussen de twee te schakelen zonder de audio in andere delen van de RV te verstoren, is PartyBus het Fusion-distributienetwerk van de toekomst.

Glasaanraakscherm: de toekomst van audio-entertainment buiten is gearriveerd in de Apollo RA770 met zijn 4,3-inch LCD-kleurentouchscreenscherm. Tik gewoon op het scherm om te pauzeren en te spelen, of veeg door je afspeellijst naar je favoriete nummer - rommelen om de juiste knop te vinden is nu verleden tijd.

Over-the-air software-updates: De Apollo-serie is intelligent eenvoudig en altijd up-to-date dankzij de draadloze software-updates die beschikbaar zijn via Wi-Fi vanaf uw smartphone of compatibel apparaat via de gratis Fusion-Link-app.

Meer bronopties dan ooit tevoren: de Apollo RA770 biedt meer bronopties dan ooit tevoren, met Bluetooth, UPnP, Optical Audio, geavanceerde SiriusXM-functies en DAB + radio beschikbaar, AM / FM-radio, AUX- en USB-aansluitingen binnen handbereik.

Geavanceerde SiriusXM-functies (alleen VS): naast de toevoeging van albumhoezen op het scherm, zijn nu een aantal geavanceerde functies beschikbaar op SiriusXM! Deze functies zijn:

Instant Replay, waar u nummers tot 1 uur na het spelen opnieuw kunt afspelen, zodat u nooit meer een beat van uw favoriete nummers hoeft te missen. TuneStart, waar u het nummer altijd vanaf het begin op elk van uw favoriete zenders hoort, ongeacht hoe ver het is wanneer u het kanaal wijzigt. TuneMix, waar u uw eigen kanaal kunt creëren uit een mix van uw favorieten om uw eigen aangepaste kanaal te creëren. TuneMix biedt u ook de mogelijkheid om nummers over te slaan naar het laatste uur dat u al luisterde op alle kanalen in uw mix. SportsFlash, waar u belangrijke spelen en updates van uw favoriete teams tijdens livegames ontvangt, zodat u nooit de beste momenten hoeft te missen. Artiesten-, lied- en spelwaarschuwingen, waar je kunt kiezen om waarschuwingen te ontvangen wanneer je favoriete artiesten, liedjes of sportteams beginnen te spelen. DAB + radio vereist de toevoeging van een MS-DAB100A-module (afzonderlijk verkrijgbaar).

Geschikt voor de ANT-remote ( zwart of wit ) als afstandsbediening

Outdoor-Ready ™ Ontworpen en ontwikkeld: gebouwd op Fusion's Outdoor-Ready ontwerpfilosofie, de Apollo RA770 heeft een indrukwekkend waterbestendig IPX7-voorpaneel en is getest op een hoog niveau voor bescherming tegen zoutmist, temperatuur, trillingen en UV.

Fusion-Link ™: Fusion-Link maakt controle over uw entertainment vanaf compatibele Apple- of Android-apparaten via de Fusion-Link-app en Garmin-horloges via Fusion-Link Lite mogelijk. Met meerdere bedieningsopties, ongeacht wat u in de buurt van uw voertuig doet€ 849,00 € 749,00
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Niels

Geweldig product voor op mijn boot. Erg tevreden over de geluidskwaliteit,

1