Alle assortimenten

DoubleLock kabel slot 120cm lang 12mm diameter

/static/uploads/data/products/product_183973normal.jpg

Deel deze pagina op social media

DoubleLock Kabelslot Coil Cable Key 120 CM - 12 MM Kabelsloten bieden een makkelijke en snelle beveiliging van uw boot. Dit sterke, zwarte kabelslot van DoubleLock heeft een kabel van 12 mm dik, gehard staal. De kabel is 120 cm lang. Er zitten maar liefst vier extra sleutels bij het slot, mocht u er eens één verliezen. Zowel de kabel als het slotmechanisme is voorzien van een beschermlaag.

Eigenschappen De stalen kabel van dit Coil Cable Key bootslot is zelfoprollend en raakt dus niet in de knoop. De dikte van de kabel is 12 mm en de lengte 120 cm. Met deze lengte kunt u uw boot aan de steiger bijna overal vast zetten. Dit kabelslot heeft een duurzame beschermlaag van vinyl rond de kabel zodat uw boot niet beschadigd raakt door gebruik van het slot. Deze beschermlaag is water resistent. Het slotmechanisme is voorzien van een beschermende coating en is zodanig beschermd tegen water en vuil. De cilinder van het slot wordt door middel van een kapje beschermd tegen stof.

Sluiting en sleutels U sluit het slot door met de sleutel het slot open te draaien, het uiteinde van het slot in het slothuis te klikken en het slot dicht te draaien. Met de sleutel klikt u het slot zo weer open. Het slot wordt geleverd met meerdere, zogeheten 'extra grip' sleutels. Dit betekent dat de sleutels extra grip bieden tijdens het openmaken en sluiten.€ 15,95
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.