Alle assortimenten
Blogs Mercury Avator 7.5e elektrische buitenboordmotor
avator.jpg


Nu verkrijgbaar bij Dekker Watersport: de Mercury Avator 7.5e elektrische buitenboordmotor

Mercury heeft een nieuwe elektrische buitenboordmotor ontwikkeld: De Avator 7.5e elektromotor. ''De Avator zal varen toegankelijker maken en tegelijkertijd Mercury’s belofte waarmaken om toonaangevend te zijn in de scheepsindustrie op het vlak van elektrische aandrijving'', aldus Mercury Marine. De Mercury Avator 7.5e elektrische buitenboordmotor is verkrijgbaar bij Dekker Waterport.


Mercury Avator: stil, soepel, makkelijk in onderhoud en beter voor het milieu

De Avator is stil, soepel, gemakkelijk te bedienen, zonder directe uitstoot en met minimaal onderhoud.  Aan de voorzijde zit een groot zonlicht afleesbaar scherm. Op dit scherm is de GPS snelheid, actieradius en batterij capaciteit af te lezen. De kap van de elektrische buitenboord motor is wit en niet zwart zoals we gewend zijn van Mercury. Een van de redenen om te kiezen voor een witte kap is dat deze minder hitte absorbeert. Hierdoor wordt de lithium accu minder. De Mercury Avator elektrische buitenboordmotor heeft een speciale cavitatieplaat boven de schroef. Dat betekent dat de schroef van de lichtgewicht buitenboordmotor minder diep onder water zit en daardoor niet snel beschadigd. Dankzij het lichte gewicht van de buitenboordmotor is de accu er makkelijk uit te nemen. Ook de stuurknuppel is 90 graden te draaien zodat deze als handvat kan dienen tijdens het verplaatsen van de Mercury electromotor.


Mercury Avator 7.5e accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar bij de Mercury Avator elektrische buitenboordmotor. Denk aan een praktische draagriem zodat de motor op de schouder gedragen kan worden, een opbergtas maar ook een extra accu voor de elektromotor. 


Cashback
OP VOORRAAD
€ 3.620,00
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 1.279,00
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 89,84
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 260,15
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 332,50
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 120,94
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 137,27
VERW. 5-7 WERKDAGEN
€ 139,15