Alle assortimenten
Blogs Gratis Raymarine systeemcheck bij Dekker Watersport in Zaandam
Raymarine_demotruck_bij_Dekker_Watersport_2.jpg


Raymarine demotruck en systeemcheckdagen bij Dekker Watersport op 28 en 29 mei 2024

Op dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei 2024 staat de Raymarine demotruck bij Dekker Watersport in Zaandam. Je bent van harte welkom met al je vragen over kaartplotters, stuurautomaten, radar, dieptemeters, snelheidsmeters, AIS en alle andere navigatieapparatuur van Raymarine. De experts van Raymarine beantwoorden ze graag en praten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van watersportelektronica. Aan boord van de Raymarine demobus kun je de nieuwste Raymarine apparatuur bekijken en uitproberen. Voor een bezoek aan de Raymarine demotruck kun je gewoon langskomen, een afspraak maken is niet nodig.


Gratis Raymarine systeemcheck aan boord van je eigen boot

Op deze dagen biedt Raymarine de mogelijkheid om het Raymarine systeem aan boord van je eigen boot gratis te laten controleren. Kom met de boot naar Dekker Watersport en een Raymarine service specialist controleert je systeem op tien punten. Eventuele fouten in de configuratie worden hersteld en ook de laatste software-updates worden indien nodig geüpload. Na de controle ontvang je een Raymarine certificaat voor de succesvolle voltooiing van de Raymarine systeemcheck. Zo kun je dit vaarseizoen zorgeloos het water op. Vooraf aanmelden voor deze kosteloze Raymarine systeemcheck is noodzakelijk. Schrijf je daarom snel in en kom langs met je boot,  in de haven bij onze watersportwinkel is plek genoeg. De Raymarine systeemcontrole duurt ongeveer een uur.  


Informatie Raymarine systeemcheckdagen 

Wanneer: Dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei 2024 van 10.00 tot 17.00 uur

Waar: Dekker Watersport, Pieter Ghijsenlaan 4, 1506 PV  Zaandam

Bezoek Raymarine demotruck: vrije inloop, een afspraak maken is niet nodig

Aanmelden Raymarine systeemcheck op je eigen boot: Kom met je boot naar de winkel. Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk. Mail naar info@dekkerwatersport.nl om je aan te melden. Vermeld bij het inschrijven je naam, telefoonnummer, bootnaam- en type en welk Raymarine systeem je aan boord hebt. Verder horen we vooraf graag welke vragen je hebt en of je tegen problemen/issues aanloopt met je Raymarine apparatuur. Vermeld ook of je op dinsdag 28 mei of woensdag 29 mei wilt langskomen met je boot. Wij nemen dan vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak.

Voor vragen over de Raymarine systeemcheckdagen kun je contact met ons opnemen via info@dekkerwatersport.nl


Dekker Watersport is Raymarine Flagstore dealer

Dekker Watersport in Zaandam is al jaren een Raymarine Flagstore dealer. Dat betekent dat je in onze watersportwinkel een grote Raymarine showroom met het complete watersport elektronica assortiment van Raymarine vindt. Flagstore dealers van Raymarine worden regelmatig opgeleid en leveren uitstekende klantenservice en technische expertise. Bekijk en verken alle Raymarine systemen in alle rust en indien nodig adviseren onze deskundige Raymarine product specialisten Sander, Bart en Marc je graag. Een tevreden klant en goede service vinden wij belangrijk! 


Over Raymarine watersport electronica

Genieten van een zorgeloze tijd op het water! Raymarine producten zijn ontworpen om het allerbeste in visuele navigatie-informatie te leveren. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van maritieme technologie staat Raymarine vandaag de dag bekend om gebruiksgemak, het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van de watersport apparatuur.