Alle assortimenten
Blogs Dekker Watersport open weekend zaterdag 9 en zondag 10 december 2023
Open_weekend_header.jpg

Een goede reden om koers te zetten naar Dekker Watersport in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 december 2023! Tijdens ons traditionele Open Weekend met oliebollen, warme chocomel en glühwein is er weer van alles te beleven in onze watersportwinkel. Dit weekend krijg je van ons een cadeaubon cadeau t.w.v. 10% over het aankoopbedrag dat je besteedt. Natuurlijk kun je ook klantenkaart spaarpunten inwisselen voor extra korting. Er is een fotopresentatie over varen in Duitsland van auteur Henk Nooter en je kunt meedoen aan een RIWAX workshop. Verder zijn de crew van Watersport-TV, de specialisten van Spinlock reddingsvesten en Raymarine (met demotruck!) in de winkel. Kom gezellig langs! 

Een kerstcadeau voor iedere klant: een cadeaubon!🎁

Voor iedere klant hebben we een leuk kerstcadeau! Je krijgt van ons een Dekker Watersport cadeaubon t.w.v. 10% cadeau over het aankoopbedrag dat je besteedt in het Open Weekend. Deze tegoedbon kun je in januari en februari 2024 in de winkel besteden. Deze cadeaubon is alleen geldig in januari en februari 2024, in de winkel in Zaandam. De cadeaubon geldt dus niet voor de webshop.


RIWAX poets workshop in de winkel op zaterdag 9 december 

RIWAX komt naar Dekker Watersport op zaterdag 9 december en geeft twee poetsworkshops: om 10.00 uur en om 14.00 uur. Tijdens deze interessante workshops laat RIWAX zien hoe je door middel van het RIWAX stappenplan je boot weer laat glanzen als nieuw. Natuurlijk is er ook tijd voor persoonlijk advies. Neem foto's en/of filmpjes mee van je eigen boot! Deelname aan de RIWAX workshop is gratis, vanwege de grote belangstelling is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Inschrijven kan via info@dekkerwatersport.nl. Vermeld in de e-mail op welk tijdstip (10.00 of 14.00 uur) en met hoeveel personen je de RIWAX workshop wilt bijwonen. Alle RIWAX schoonmaak- en onderhoudsmiddelen zijn op voorraad en verkrijgbaar in de winkel.


Lezing van auteur Henk Nooter 'Varen in Duitsland' op zaterdag 9 december

Henk Nooter zeilde jaren door Friesland, op het IJsselmeer en de Wadden voor hij samen met zijn vrouw in 2009 een motorboot kocht. Nadat ze ervaring hadden opgedaan met hun motorboot op de Nederlandse binnenwateren lonkte al snel het buitenland. Sinds 2012 hebben zij lange tochten gemaakt door onder andere Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Hij schreef het boek 'Varen in Duitsland' uit de Watersport Praktijkreeks van Roskam Media, uitgever van het Motorboot Magazine. In dit boek geeft Henk antwoord op de belangrijkste vragen voor iedereen die ambitie heeft om met een motorboot naar Duitsland te varen. Op zaterdag 9 december geeft Henk Nooter twee interessante lezingen bij Dekker Watersport over zijn vaartochten en reiservaringen in Duitsland. De eerste lezing start om 12.00 uur,  de tweede lezing om 15.00 uur.


De crew van Watersport-TV in de winkel op zaterdag 9 december 2023

Watersport-TV is een vaste gast tijdens het Open Weekend van Dekker Watersport. De crew inspireert met mooie opnames onder meer gemaakt voor vijf nieuwe afleveringen van de populaire watersportserie 'Holland Vaart' die in december online gaan. Afgelopen zomer vonden de opnames plaats in Zeeland, op de Westeinderplassen en de Randmeren. Watersport-TV is uitgegroeid tot het grootste online watersportkanaal in de Benelux. Kom langs op zaterdag 9 december en ontmoet de crew van Watersport-TV!


Spinlock reddingsvesten check op zaterdag 9 december 2023

Neem je Spinlock reddingsvest mee! De specialist van Spinlock is zaterdag 9 december in de winkel om Spinlock reddingsvesten na te kijken. Want hoe ziet jouw reddingsvest eruit aan de binnenkant en is alles eigenlijk nog in orde? Wat is de vervangingsdatum van het CO2 cilinder, zit het cilinder goed vast en doet het lampje het nog? Samen ritsen jullie het reddingsvest open en leer je waar je op moet letten zodat je altijd op je reddingsvest kunt rekenen als dat nodig is. 


Raymarine demobus en cashback actie bij inlevering van je oude navigatie apparaat

De Raymarine demo bus staat in de winkel en de specialisten van Raymarine zijn het hele weekend in de winkel aanwezig voor al je vragen en technische ondersteuning. Ook dit jaar heeft Raymarine weer een mooie cashback actie. Bij inlevering van je oude navigatie apparaat en bij aanschaf van een nieuwe Raymarine Axiom of Cyclone radar krijg je tot wel € 500,00 terug! Vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk hier voor meer informatie over de geld-terug-actie van Raymarine. 


More Marine touw: alle vallen en landvasten 3 meter halen = 2 meter betalen!

Tijdens het Open Weekend staan de experts van More Marine bij de touwrollen klaar voor het geven van advies en beantwoorden van al je vragen over lijnen, schoten, vallen en landvasten. Op alle aanleglijnen, schoten en vallen krijg je alleen dit weekend flinke korting: 3 meter halen = 2 meter betalen!


Dekker Zeilmakerij en Hyde Sails Nederland zaterdag 9 december open

De zeilmakers van Dekker Zeilmakerij en Hyde Sails Nederland zijn zaterdag in de zeilmakerij aanwezig. Voor al je vragen maar ook voor een vrijblijvende offerte voor nieuwe zeilen. Dekker Zeilmakerij vind je op de 1e etage.


Klantenkaart spaarpunten inwisselen voor korting

Wissel dit weekend je gespaarde klantenkaart punten in voor extra korting! De gespaarde punten zijn overigens de hele maand december in te wisselen voor nog meer korting op al je aankopen.


Openingstijden en programma Dekker Watersport Open Weekend 2023

Zaterdag 9 december van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 10 december van 10.00 tot 17.00 uur. 

Programma zaterdag 9 december 2023

* Spinlock reddingsvesten specialist in de winkel.

* Raymarine demonstratie bus en specialisten in de winkel.

* De crew van Watersport-TV is in de winkel.

* More Marine touw is in de winkel. Alle vallen en landvasten 3 meter halen = 2 meter betalen.

* RIWAX workshop om 10.00 uur en 14.00 uur. Deelname is gratis, vooraf inschrijven via info@dekkerwatersport.nl. Vermeld in de e-mail je naam, op welk tijdstip (10.00 of 14.00 uur) en met hoeveel personen je de workshop wilt bijwonen. 

* Lezingen van 'Varen in Duitsland' en 'Varen naar Denemarken' auteur Henk Nooter om 12.00 uur en om 15.00 uur. De lezingen zullen naar schatting een uur duren.

* Dekker Zeilmakerij en Hyde Sails Nederland open (1e etage).

* Klantenkaart punten inleveren voor extra korting.

* Een cadeaubon t.w.v. 10% cadeau van het bestede aankoopbedrag tijdens het koopweekend.

* Bijpraten met warme chocolademelk, glühwein en oliebollen aan de koffietafel.


Programma zondag 10 december 2023

* Raymarine demonstratie bus en specialisten in de winkel. 

* More Marine touw is in de winkel. Alle vallen en landvasten 3 meter halen = 2 meter betalen.

* Klantenkaart punten inleveren voor extra korting.

* Een cadeaubon t.w.v. 10% cadeau van het bestede aankoopbedrag tijdens het open weekend.

* Warme chocolademelk, glühwein en oliebollen in de koffiehoek.


Tot zaterdag 9 of zondag 10 december!