Alle assortimenten
Blogs 11 must haves voor tropische dagen op het water

Keep it cool! Een betere plek als op het water om verkoeling te zoeken op warme dagen is er niet! Met deze elf musthaves voor tropische dagen wordt varen nóg leuker.


1. Een mooie boot

Met deze snelle RIB van Talamex hoef je je deze zomer niet meer te vervelend! Ga wakeboarden, waterskiën of hang er een toffe funtube achter. Deze geweldige rubberboot met zijn 115 pk Mercury buitenboordmotor doet het moeiteloos! De RIB rubberboot wordt geleverd inclusief Pega trailer. 


Naar de Talamex RIB rubberboot


2. Een zonnetent of bimini top 

Zon is heerlijk maar een fijne schaduwplek op je boot is onmisbaar op een zonnige zomerdag. Met een bimini top, of zonnetent creëer je heel simpel schaduw.


Naar alle zonnetenten en bimini tops


3. Een koelbox

Om al je drankjes en hapjes voor onderweg lekker koel te houden is een goede koelbox een must have voor aan boord. Wij hebben elektrische koelboxen op 12 en 220 volt die hittegolven met glans doorstaan en alles flink koud houden. We hebben zelfs koelboxen die kunnen vriezen!

Naar alle koel- en vriesboxen


4. Een funtube

Een funtube voor achter je boot staat garant voor heel veel waterpret! En je koelt er ook zo lekker van af! We hebben toffe funtubes van Talamex in alle soorten en maten. 


Naar de funtubes


5. Een zwemtrap

Even lekker plonsen om af te koelen. Heerlijk! Dan is een zwemtrap een absolute must have! Ook heel fijn voor niet meer zo flexibele volwassen, je klimt zo weer de boot in!

Naar alle zwemtrappen


6. Een opklapbare BBQ

Mooie lange zomeravonden lenen zich bij uitstek voor een lekkere barbecue aan boord. De nieuwe ultra lichtgewicht Nomadiq gasbarbecue is superhandig omdat je 'm in kunt klappen en dus overal heel gemakkelijk mee naar toe neemt. 


Naar de Nomadiq BBQ


7. Een zonnehoed of pet

Bescherm je hoofd tegen de kracht van de zon en zet een hoed of pet op die je hoofd ook nog eens lekker koel houdt. 

Naar de petten en zonnehoeden


8. Een ventilator

Met een ventilator houdt je het in de kajuit ook lekker koel. Zoals met de Sirocco II van Caframo. Deze energiezuinige en stille ventilator werkt op 12 en 24 volt en is daarom ideaal voor op de boot! De enige waterdichte ventilator is de Kona Marine ventilator: een krachtige, weerbestendig ventilator ontworpen voor buitengebruik!

 Naar alle ventilatoren


9. Luchtige zomerkleding

Soepele stoffen en ademende materialen zorgen dat je fris blijft. Voor dames en heren hebben we volop zomerkleding zoals polo's, t-shirts en korte broeken! 

Naar alle zomerkleding


10. Een anker

Met een anker aan boord kun je óveral liggen met je boot! Geen plek meer aan de steiger? Voor jou geen probleem want je gooit gewoon het anker uit! Wij hebben ankers in alle soorten en maten, voor ieder formaat boot. Weet je niet welke je moet kiezen? Informeer bij onze collega's welk anker het beste geschikt is voor jouw boot.

Naar alle ankers 


11. Onbreekbaar servies 

We hebben wijnglazen, champagneglazen, longdrinkglazen, kopjes, borden in alle soorten en maten. Onverwoestbaar, stijlvol en met een nautisch tintje. 


Naar onbreekbaar servies