Alle assortimenten
Blogs Top 10 leuke producten voor een mooie zomerse dag op de boot
Comfort_aan_boord.jpg

Een lijstje met wat je écht nodig hebt om goed voorbereid te gaan varen met je (nieuwe) boot maakten we al eerder voor je. Deze keer hebben we een lijstje voor je gemaakt met een top 10 van leuke wannahaves die een mooie zomerse dag op het water helemaal compleet maken.


1. Comfortabel zitten: de Comfort Seat

Lekker kunnen zitten is belangrijk tijdens een lange dag op het water. In de winkel vind je volop kussens, dekens en stoeltjes voor aan boord. Onze favoriet is de Comfort Seat. Op dit stoeltje kun je comfortabel zitten in verschillende standen zonder dat je een ruggensteun nodig hebt. Ze zijn er in allerlei vrolijke kleuren. Welke kies jij?

2. Barbecue aan boord: de Cobb 

Dit is de ideale bbq voor aan boord, voor amateurs maar zeker ook voor chef-koks! De Cobb wordt namelijk niet heet aan de buitenkant en geeft geen rookoverlast zodat je ook in de boot veilig kunt barbecuen. Bij de Cobb zijn allerlei extra accesoires te krijgen die je barbecue veranderen in een complete keuken.

3. Funtube: uren lol op het water
Heb je een (snelle) motorboot dan mag een toffe funtube voor achter je boot natuurlijk niet ontbreken! We hebben ze van Talamex in alle soorten en maten voor één, twee en drie personen. Onze favoriet is de drie-persoons Rocket. Deze supersnelle banaan staat garant voor uren lol op het water!

4. Schuitje varen, theetje drinken: een koelbox
Onmisbaar tijdens een dagje varen: een goed gevulde koelbox! In de winkel hebben we verschillende elektrische koelboxen die werken op 12 en 220 volt en die je eten en drinken de hele dag lekker koel houden.

5. Lekker spetteren en spatteren: een zwemtrap

Het is heerlijk om even een duik vanaf de boot te nemen. Het is dan wel handig als je na het plonzen ook weer aan boord kunt komen. Een goede zwemtrap is onmisbaar. We hebben zwemtrappen in alle soorten en maten.


6. Pimp je boot: kaartkussens

Kaartkussens zijn stoere kussens  met een mooie print van officiële ANWB waterkaarten. Niet alleen leuk om je boot mee op te pimpen maar ook nog eens heel handig! De kussens zijn speciaal gemaakt voor gebruik aan boord dus waterproof en stootvast. 


7. Lekker leesvoer

Nu heb je eindelijk even tijd om ongestoord in een lekker boek weg te kruipen. We tippen je graag 'Karma van Staal' van Werner Toonk. Vaar je met kinderen dan is 'Samen de boot in' van Lisette Vos een onwijs leuk boek. 


8. Kommaliewant. Wat?!

Oftewel onbreekbaar serviesgoed voor aan boord. We hebben wijnglazen, champagneglazen, longdrinkglazen, kopjes, borden in alle soorten en maten en ga zo meer weer door. Onverwoestbaar, stijlvol en met of zonder een nautisch tintje. 


9. Varen met (jonge) kinderen: een veilig reddingsvest

Kinderen aan boord van een boot of in de buurt van water moeten altijd een reddingsvest dragen. Het is belangrijk om een goed reddingsvest te kiezen wat bij jouw kind past. Een reddingsvest kies je op basis van het gewicht van je kind. Op onze speciale kinderreddingsvesten website vind je alle informatie die je nodig hebt om het juiste reddingsvest te kiezen. Naar alle kinder reddingsvesten


10. Een anker


Tijdens je vaartocht op een mooie plek het anker uit te gooien is heerlijk! Voor kleine open (motor)boten adviseren wij een paraplu anker: handige en handzaam.