Alle assortimenten

NL Waterland - Kop van Overijssel nr 5

/static/uploads/data/products/product_693normal.jpg

Deel deze pagina op social media

NL Waterland is een geheel nieuwe serie landsdekkende vaarkaarten inclusief de app voor additionele informatie.

Wat maakt de NL Waterland anders dan andere vaarkaarten?
De NL Waterland is een overzichtelijke vaarkaart inclusief een NV-app, waarmee alle relevante additionele informatie kan worden opgevraagd. Deze informatie beperkt zich niet enkel tot vaartechnische informatie, maar geeft ook informatie over restaurants, fietsverhuur, entertainment etc. De app geeft niet alleen informatie die je nodig hebt op het water, maar ook informatie die je nodig hebt om het water. De NL Waterland zorgt hierdoor voor een totaal beleving op en om het water. De kaart is tevens bruikbaar voor het gebruik op het land door de complete infrastructuur.

Tevens is de kaart gedrukt op Stone Paper, een bijzonder materiaal: zeer duurzaam, scheurvast en waterproof. Daarmee ideaal voor vaarkaarten.

De NL Waterland is een combinatie van een fysieke kaart en App. Met de NL Waterland ga je voor een totaalbeleving op en om het water. De fysieke kaart geeft een goed overzicht om je tocht optimaal te plannen, inclusief betonning, aanlegsteigers, jachthavens, bruggen en sluizen. De app geeft op basis van jouw GPS locatie extra informatie. Denk onder meer aan openingstijden van bruggen en sluizen, jachthavenvoorzieningen, maar ook aan amusement, restaurants en nog veel meer. De NL Waterland wordt jaarlijks herzien.€ 16,95
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.