Alle assortimenten

Globalstar SPOT Messenger Gen 3

/static/uploads/pictures/normal/00460813.jpg
/static/uploads/pictures/large/SPOTGen3_Hand.jpg
 1. /static/uploads/pictures/mini/00460813.jpg
 2. /static/uploads/pictures/large/SPOTGen3_Hand.jpg

Deel deze pagina op social media

SPOT. THE WORLD'S FIRST SATELLITE MESSENGER. WERKT WAAR MOBIELE TELEFOONS JE IN DE STEEK LATEN. COMMUNICEERT ZOALS GEEN GPS DAT KAN !

De SPOT 2 is compactere en lichtere uitvoering van de orginele SPOT. Door gebruik te maken van de allerlaatste technologieën heeft de SPOT 2 nu snellere GPS berekeningen, waardoor de berichten in moeilijke ontvangst gebieden een goede kans van slagen hebben.

Nieuwe eigenschappen / verbeteringen:
. Geavanceerde GPS-ontvanger met snellere fix
. GPS ontvangst indicatie LED
. Eigen bericht knop
. Specifieke Track&Trace knop
. Veiligheidskapjes over de S.O.S. en Help knoppen
. Vervangbare knoppenkapjes
. Verlichte knoppen
. Bericht verzonden indicatie LED
. Inclusief armband/hoes

SPOT 2 is een redding- en communicatie middel voor watersport, buitensport en vele andere buitenactiviteiten. Voor de SPOT 2 is geen vergunning of bedieningsdiploma noodzakelijk. SPOT 2 werkt op 8 AAA lithium batterijen. Werkingstijd 3 maanden in stand-by, in SOS modus 6 dagen (3 dagen bij 50% satellietdekking), TRACK&TRACE ca. 7 dagen (3,5 dagen bij 50% satellietdekking), Bericht OK / Eigenbericht ca. 700 berichten (350 berichten bij 50% satellietdekking).

De SPOT 2 geeft u een essentiële communicatielijn met vrienden en familie wanneer u het wilt, en noodsituatiehulp wanneer u het nodig heeft. De SPOT 2 werkt vrijwel overal in de wereld, zelfs waar de mobiele telefoons het niet doen - dat allemaal met het bedienen van een knop.

SOS: Hulpverzoek aan hulpdiensten met uw GPS locatie naar het GEOS call center iedere 5 minuten totdat de batterijen op zijn of de SOS geannuleerd wordt.

HELP: Verzoek om hulp aan vrienden en familie iedere 5 minuten 1 uur lang. Tot 10 contactpersonen via mobiele telefoon en/of email.

Bericht OK: Laat uw contacten weten waar u bent en dat het goed gaat met u. SPOT stuurt 3 identieke door u opgegeven berichten naar de SPOT service voor doorzending naar mobiele telefoon en/of email naar uw maximaal 10 opgegeven contacten. De contactpersonen ontvangen slechts 1 bericht.

Eigen bericht: Creëer een eigen, zonder urgentie, bericht om naar uw vrienden en/of familie te sturen.

Track&Trace: Vergaar uw GPS locaties iedere 10 minuten 24 uur lang. Elke locatie wordt eenmaal verstuurd. De voorgaande 2 trackpunten worden verstuurd met de huidige track om een constante beweging zekerheid te waarborgen.

SPOT is voorzien van een ingebouwde GPS en zendt berichten naar de Globalstar communicatie satellieten. Het bezorgen van de SPOT berichten gaat via E-mail of via SMS met automatische link naar Google Maps. Alle instellingen voor het versturen van de berichten van de SPOT worden gedaan via je persoonlijke pagina's op www.findmespot.eu. Op de website kan je de contact gegevens invoeren waar de SOS, Help, OK, Eigen Bericht en Tracking berichten heen gestuurd kunnen worden. De berichten zijn tot 30 dagen na te zien.

Deel pagina: De berichten en locaties zijn te delen via een persoonlijke pagina (optioneel met een wachtwoord beveiligd) of via een SPOT Adventure account op de website www.spotadventures.com. Op de pagina kan de huidige - live - data bekeken worden met een historie van 7 dagen. Gegevens worden 30 dagen in het account bewaart. Via de Adventure website kan tevens een "Trip of a Lifetime" gecreëerd worden met foto´s en video links.

Noodberichten worden via de internationale helpdesk van GEOS (wereldwijde alarmcentrale) doorgeleid naar de locale hulpdiensten. Deze krijgen binnen enkele minuten na het indrukken van de SOS-knop de noodoproep samen met de exacte positie binnen, dit om de 5 minuten tot annulering. De noodcentrale verwittigt niet alleen de juiste hulpverleners gebaseerd op uw locatie en persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld plaatselijke politie, verkeerspolitie, kustwacht, uw ambassade of consulaat en andere noodzakelijke hulpdiensten, maar ook een tweetal door de gebruiker gespecificeerde contacten.

Naast de aanschafprijs zijn er voor de alarmcentrale en servicediensten abonnementskosten aan de SPOT verbonden. Een jaarabonnement voor SOS, HELP, Bericht OK en Eigen Bericht diensten kost € 99,00. De aanvullende TRACK&TRACE service kost € 39,00 extra.
Inclusief werelwijd 200 SMS berichten gratis, daarna een tarief van € 0,10 per bericht.
Gratis email onbeperkt email berichten.

Hoe werkt SPOT?
1. GPS satellieten verstrekken de coördinaten.
2. De ingebouwde GPS chip bepaalt uw GPS coördinaten en verzendt uw locatie en uw bericht naar het SPOT satellietsysteem.
3. De SPOT commerciële satellieten sturen uw bericht door naar de juiste satelliet antennes overal ter wereld.
4. Satelliet antennes en ondersteunende grondstations sturen uw bericht door naar het juiste netwerk.
5. Uw bericht wordt in overeenstemming met uw instructies afgeleverd via sms, email of als noodbericht bij de noodcentrale.

Specificaties:
. Afmetingen: 9,4 x 6,6 x 2,5 cm hxbxd
. Gewicht: 147,4 gram
. Temperatuurbereik: -30°C tot +60°C
. Hoogte: -100 meter tot +6500 meter
. Waterdicht: 5 meter diep tot 1 uur.
. NIET geschikt voor duiken zonder beschermende container in verband met het activeren van de knoppen door de waterdruk.
. Blijft drijven.€ 155,00
3-5 WERKDAGEN
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.