Alle assortimenten

Garmin VHF 300i marifoon met AIS ontvanger

Deel deze pagina op social media

De Garmin marifoon met AIS, de VHF 300i AIS is een alleskunner. Deze ruimtebesparende blackbox marifoon kan voorzien worden van meerdere hoorns. Als extra heeft de 300i AIS een geïntegreerde dual-band AIS ontvanger. De VHF 300i AIS beschikt over alle premium kenmerken en mogelijkheden die je van een marifoon mag verwachten, zoals volledige klasse D Digital Selective Calling (DSC), NMEA 2000 en NMEA 0183 datacommunicatie, 25 watt aan zendvermogen en positie-bepaling. Daar bovenop komt een voicemail functie waarmee de gebruiker een opname kan maken van 15 seconden en deze naar een andere DSC-compatibele VHF radio kunnen sturen. Met één druk op de knop kunnen gebruikers de laatste 90 seconden van ingekomen berichten opnieuw laten spelen.

Belangrijke ruimtebesparing en intercom aan boord
Door de compacte behuizing van de blackbox kan de VHF 300i AIS kan de blackbox uit het zicht geplaatst worden. Hierdoor houdt u meer ruimte over bij de stuurstand. Gebruikers kunnen het toestel bedienen via de GHS™ 10i handmicrofoon. Deze handheld microfoon beschikt over een LCD scherm van 2 inch, toetsen voor veelgekozen taken en drie soft toetsen voor dynamische bediening. De VHF300i serie ondersteunt tot drie GHS™ 10i handmicrofoons voor vaartuigen met meerdere locaties. Voor het beluisteren van uw marifoon berichten gebruikt u de meegeleverde 4-inch actieve luidspreker met volumeknop, de passieve luidspreker in de GHS™10i of een optionele passieve luidspreker van derden. Met meerdere stations kan het systeem ook gebruikt worden als intercom aan boord.

AIS-ontvanger
De VHF 300i AIS biedt als extra optie ontvangst van het Automatic Identification System (AIS). Deze VHF marifoons beschikken over een geïntegreerde AIS ontvanger voor het identificeren en localiseren van grote schepen. Zeelieden zullen nooit een AIS-doel over het hoofd zien dankzij de ingebouwde dual AIS-ontvangers.

Kenmerken:

afmetingen (WxHxD) 248x180x1.4mm
waterdicht IPx7
verbruik 1Watt/ 2A, 25Watt/ 6A
DSC klasse D

De Garmin VHF 300 AIS wordt geleverd met GHS10 handset met ophangbeugel, speaker, voedingkabel en 10m verlengkabel.€ 899,00 € 799,00
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.