Alle assortimenten

Garmin Quatix 5 Sapphire zeilhorloge

/static/uploads/data/products/product_193239normal.jpg
/static/uploads/data/assets/product_24694large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_24695large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_24696large.jpg
 1. /static/uploads/data/products/product_193239mini.jpg
 2. /static/uploads/data/assets/product_24694large.jpg
 3. /static/uploads/data/assets/product_24695large.jpg
 4. /static/uploads/data/assets/product_24696large.jpg

Deel deze pagina op social media

Het Garmin Quatix 4 Sapphire horloge is een smartwatch speciaal ontworpen voor op het water. De Garmin Quatix 5 Sapphire heeft een saffier glazen front.

Het horloge is te koppelen met compatibele Garmin kaartplotters en andere toestellen om bijvoorbeeld de stuurautomaat op afstand te bedienen, waypoints op afstand te markeren, gegevens te streamen en hulpfuncties bij wedstrijdzeilen te gebruiken

Via de ingebouwde FUSION-Link™ Lite app kunt u aangesloten StereoActive™ apparatuur en andere stereo-modellen met ANT® (RA70/BB100) bedienen.

Inclusief Elevate™ polshartslagmeting, krasbestendige lens van saffierglas, roestvrijstalen rand en 2 QuickFit™ polsbanden (roestvrijstaal en blauw siliconen).

Wi-Fi® functionaliteit plus connected functies, zoals smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect™ online fitnesscommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit de Connect IQ™ store.

Batterijlevensduur: Maximaal 14 dagen in smartwatch-modus (afhankelijk van instellingen), maximaal 24 uur in GPS-modus en maximaal 60 uur in UltraTrac™ batterijbesparende stand.

Multitsport smartwatch

Via het populaire fēnix® 5 platform biedt deze multisport smartwatch voor watersporters uitgebreide functionaliteiten om controle te houden over uw boot. U kunt verbinding maken met compatibele Garmin kaartplotters en andere toestellen om gegevens te streamen naar uw quatix 5 Sapphire, zoals snelheid, diepte, temperatuur en wind. Deze compacte en stijlvolle maritieme smartwatch met krasbestendige lens van saffierglas en gemakkelijk te verwisselen polsbanden is ook voorzien van geavanceerde fitnessfuncties en polshartslagmeting. Met de quatix 5 Sapphire met ingebouwde activiteitenprofielen en prestatiegegevens voor paddle-boarden, zwemmen​en kanoën kunt u elke sport volgen. Het horloge is ook voorzien van Wi-Fi®, zodat activiteitgegevens via een draadloze netwerkverbinding automatisch rechtstreeks naar Garmin Connect kunnen worden geüpload.

Overal aan boord volledige controle

Met de geavanceerde functies voor afstandsbediening van de stuurautomaat en markering van waypoints houdt u volledige controle over uw boot, ook als u niet aan het roer staat. Met de quatix 5 Sapphire hebt u toegang tot een GHC™ 20 regeleenheid om de stuurautomaat te bedienen. U kunt van koers veranderen en de boot wenden, keren en sturen. U kunt ook op afstand waypoints markeren, zodat u een waypoint van de quatix 5 Sapphire kunt toevoegen en automatisch kunt synchroniseren met uw gekoppelde kaartplotter.

Profiteer van de handige Garmin SailAssist™ functies

Bij wedstrijdzeilen kunt u de start niet alleen timen, maar ook visualiseren. Met 2 waypoints maakt u op uw quatix 5 Sapphire een virtuele lijn, die de startlijn van de zeilrace voorstelt. Afstand tot startlijn geeft op basis van de afstand tot de virtuele startlijn aan hoe ver u van de lijn verwijderd bent. Met de virtuele startlijn beschikt u ook over een aftel-timer, die aftelt tot de race van start gaat. De koersassistentie geeft de positieve of negatieve drift van de boot aan, waarna u met een druk op de knop gemakkelijk de bakboord- en stuurboord-koershoeken van de boot kunt kalibreren.

Watersportgegevens verzamelen

Bij paddle-boarden of kanoën houdt de quatix 5 Sapphire uw slagen bij, de afstand per slag en uw totale afstand. Het toestel kan zelfs rondes of etappes bijhouden. En bij waterskiën kunt u met een blik op uw quatix 5 Sapphire horloge controleren hoe snel de boot gaat.

Navigeren op water en land

Het quatix 5 Sapphire horloge is voorzien van ultragevoelige GPS-navigatie- en volgfuncties plus sensorfuncties voor een hoogtemeter, barometer en kompas. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het 3-assig kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt. Bovendien zorgt een interne gyroscoop in UltraTrac-modus voor extra nauwkeurige positiebepaling (en een extra lange batterijlevensduur).

Volop genieten van entertainment

Bij paddle-boarden, kajakken of kanoën houdt de quatix 5 Sapphire uw slagen bij, de afstand per slag en uw totale afstand. Het toestel kan zelfs rondes of etappes bijhouden. En bij waterskiën kunt u met een blik op uw quatix 5 Sapphire horloge controleren hoe snel de boot gaat.

Ingebouwde activiteiten-tracker

Met uw Quatix 5 Sapphire kunt u al uw fysieke activiteiten volgen, op het water of op het land. De Elevate polshartslagmeting maakt een borstband overbodig en meet uw hartslag 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het toestel biedt ook geavanceerde fitnesstrainingsfuncties, inclusief trainingsstatistieken en activiteitenprofielen voor meerdere sporten/activiteiten, zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, hiken en golfen. Omdat de quatix 5 Sapphire is voorzien van Wi-Fi, kunnen activiteitgegevens via een draadloze netwerkverbinding automatisch rechtstreeks naar Garmin Connect worden geüpload.

Uitgebreide, slimme connectiviteit

Smartphone meldingen2 via Quatix 5 Sapphire bieden u de mogelijkheid om e-mails, sms-berichten en waarschuwingen te ontvangen op uw horloge - waar u ook bent, op het water, in de vrije natuur in, op de golfbaan of gewoon even niet achter uw bureau. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar onze Garmin Connect online fitnesscommunity, Live Track en informatie delen op sociale media via onze gratis Garmin Connect en Garmin Connect™ Mobile apps.

Altijd indruk maken

Quatix 5 Sapphire Het slanke, stijlvolle ontwerp maakt overal indruk, op het water of op het land. Dankzij het exclusieve QuickFit™ systeem van Garmin kunt u de polsband van uw quatix 5 Sapphire snel en gemakkelijk verwisselen, zonder gereedschap. Ook de meegeleverde, voorgeladen maritieme wijzerplaten kunt u gemakkelijk naar wens verwisselen. Het toestel is ook compatibel met Connect IQ, zodat u naar wens meer gratis wijzerplaten en activiteiten-apps kunt downloaden.€ 549,00 € 499,00
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.