Alle assortimenten

Garmin InReach Mini GPS oranje

/static/uploads/data/products/product_191399normal.jpg
/static/uploads/data/assets/product_22399large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_22400large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_22401large.jpg
 1. /static/uploads/data/products/product_191399mini.jpg
 2. /static/uploads/data/assets/product_22399large.jpg
 3. /static/uploads/data/assets/product_22400large.jpg
 4. /static/uploads/data/assets/product_22401large.jpg

Deel deze pagina op social media

De Garmin inReach Mini is uw aangewezen verbinding voor het onderhouden van contact buiten het bereik van mobiele netwerken. Het is een satellietcommunicator op zakformaat voor avonturen waar grootte en gewicht van belang zijn. Met inReach Mini kunt u sms-berichten verzenden en ontvangen, uw reis tracken en delen en, indien nodig, een SOS-alarm activeren om contact op te nemen met het GEOS 24/7 hulpverleningsteam. Dankzij inReach connectiviteit weten uw familie en vrienden dat zij contact met u kunnen houden, ongeacht waar uw activiteiten u naartoe voeren.

Lichter reizen, slimmer communiceren inReach Mini is iets minder dan 9,9 cm lang en 5,2 cm breed en weegt slechts 100 g. Het toestel past moeiteloos in uw zak of rugzak. Het maakt voor berichten verbinding via het Iridium-satellietnetwerk en biedt naadloze 100% Iridium dekking over de hele wereld. U hoeft zich niet af te vragen of u wel binnen het bereik van een mobiel telefoonnetwerk bent of goede dekking hebt.

Lichter reizen, slimmer communiceren Wie beantwoordt uw SOS? Dat doet GEOS. GEOS is dé internationale alarmcentrale. Ze hebben reddingen in meer dan 140 landen begeleid en daarmee vele levens gered. En ze staan 24/7 klaar om te reageren op uw SOS, uw toestel te traceren en de juiste contactpersonen op de hoogte te stellen, evenals de hulpverleners in uw gebied. Zodra u een noodsignaal hebt geactiveerd, kunt u een afleverbevestiging verwachten dat hulp onderweg is en krijgt u continu updates over de status van uw responsteam.

Wie beantwoordt uw SOS? Dat doet GEOS. Meerdere manieren om verbinding te maken Dankzij draadloze toestel-naar-toestel connectiviteit kunt u de inReach-Mini op afstand berichten laten verzenden en ontvangen met behulp van compatibele Garmin handhelds, wearables of andere mobiele toestellen1. Via GPS-locatietracking kunt u uw verblijfplaats delen met anderen thuis of in het veld. U kunt ook uw avonturen op sociale media plaatsen. Voor eenvoudige navigatie is er een kompas dat de richting en afstand van een route of naar een waypoint aangeeft.

Meerdere manieren om verbinding te maken Koppelen met uw mobiele toestel Voor nog meer mogelijkheden en gemak synchroniseert de gratis Earthmate app uw inReach handheld via Bluetooth® draadloze technologie met uw compatibele Apple® of Android™ toestel1, zodat u onbeperkt toegang hebt tot kaarten en luchtfoto's. Bovendien staat Earthmate u toe om alle inReach functies handig op uw gekoppelde mobiele toestel te gebruiken. Voor eenvoudiger berichtenverkeer kunt u ook toegang krijgen tot de contactenlijst van uw telefoon vanuit de Earthmate app om wereldwijd uw contacten te bereiken - met minder knophandelingen.

Koppelen met uw mobiele toestel Koppelen met Garmin Pilot™ In de luchtvaartwereld wordt de inReach Mini een waardevolle communicatieverbinding. Wanneer uw inReach Mini via Bluetooth met een compatibele tablet of smartphone met de Garmin Pilot app is gekoppeld, kunt u gemakkelijk sms-berichten verzenden en ontvangen vanuit de cockpit - zelfs vanuit gebieden zonder mobiele telefoonsignaalontvangst. De app haalt de contactenlijst van uw smartphone of tablet binnen, dus toegang is eenvoudig en naadloos. En aangezien uw inReach Mini ook een handheld GPS-ontvanger is, kan Garmin Pilot van deze positiebron gebruikmaken om een vliegtuigpositiesymbool met georeferentie op de bewegende kaart van uw tablet weer te geven. Voor uw volgers op de grond kan de inReach Mini uw vlucht tracken met behulp van de webgebaseerde MapShare™ pagina die voor uw inReach account is gemaakt. U kunt ook koppelingen verzenden via Facebook® of Twitter®.

Aanvullende luchtvaartdiensten Uw inReach Mini is ook een ondersteund toestel voor de Lockheed Martin Flight Services (LMFS) Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) en Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Als u zich registreert voor ACAS-informatie, vragen meldingen via LMFS u een verkorte briefing te vragen om eventuele specifieke nadelige omstandigheden te bespreken die invloed kunnen hebben op de route in uw vluchtplan. Ook biedt de automatische monitoring van de SE-SAR service de mogelijkheid om potentiële noodsituaties en/of -signalen tijdens de vlucht te identificeren en snel zoek- en reddingsprocedures voor uw vliegtuig op te starten.

Krijg het weer waar dan ook De optionele inReach weersvoorspellingsdienst stuurt gedetailleerde updates direct naar uw inReach Mini of compatibele toestel dat is gekoppeld met de Earthmate app, zodat u weet welke omstandigheden u onderweg kunt verwachten. Basis- en Premium-weerpakketten worden aangeboden. U kunt weersvoorspellingen opvragen voor uw huidige locatie en alle andere waypoints of bestemmingen in uw reisplan.

Krijg het weer waar dan ook Robuuste en duurzame inReach Robuust, duurzaam, schokbestendig (MIL-STD-810F) en waterbestendig tot IPX7., inReach Mini is gebouwd om u 'connected' te houden. Het toestel bevat een interne, oplaadbare lithiumbatterij voor maximaal 50 uur gebruik in een standaard trackingmodus met verzendinterval van 10 minuten en maximaal 20 dagen in de energiebesparende modus2. U kunt opladen via de standaard microUSB-voedingskabel of optionele 12 V oplader in uw voertuig.

Robuuste en duurzame inReach Flexibele satellietabonnementen Om toegang te krijgen tot het Iridium netwerk en te communiceren met uw inReach Mini, hebt u een actief satellietabonnement nodig. Afhankelijk van uw gebruiksniveau kunt u kiezen voor een jaarlijks contract of een flexibel maandabonnement.

Inclusief onbeperkte cloud-opslag en reisplanning Elke inReach heeft gratis toegang tot een portal in de cloud om uw reizen met routes en waypoints te plannen, vooraf ingestelde en snelle berichten te maken, de instellingen van uw toestel te synchroniseren en te beheren, uw firmware bij te werken, uw sociale media-accounts te koppelen, al uw trackinggegevens op te slaan en nog veel meer.€ 349,00 € 319,00
3-5 WERKDAGEN
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.