Alle assortimenten

Em-trak B350 AIS transponder 5 watt SOTDMA

/static/uploads/data/products/product_185574normal.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21326large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21327large.jpg
/static/uploads/data/assets/product_21328large.jpg
 1. /static/uploads/data/products/product_185574mini.jpg
 2. /static/uploads/data/assets/product_21326large.jpg
 3. /static/uploads/data/assets/product_21327large.jpg
 4. /static/uploads/data/assets/product_21328large.jpg

Deel deze pagina op social media

De em-trak B350 AIS is een gecertificeerde AIS-klasse B transceiver met hoog vermogen die ideaal is voor diegenen die geavanceerde AIS-zendmogelijkheden nodig hebben met gegarandeerde naadloze connectiviteit met hun MFD's, schermen en APP's.

De krachtige B350 AIS verzendt met meer dan tweemaal het vermogen t.o.v. een standaard AIS, waardoor u een groter bereik krijgt, en ook tot 5 keer vaker verzendt met behulp van de prioriteit SOTDMA verzendmethode; handig voor zeelieden die in drukke gebieden of in slecht zicht opereren; deze mogelijkheid wordt verder verbeterd door HF-AIS-technologie waarmee u meer AIS-doelen kunt zien. Dit alles wordt bereikt met behoud van een zeer laag stroomverbruik.

De B350 is klein en volledig water- en weersbestendig en wordt geleverd met een geïntegreerde krachtige GPS-antenne, waardoor een externe antenne optioneel is in de meeste installaties en zorgt voor volledige installatieflexibiliteit en gemak.

De B350 is de perfecte keuze voor de serieuze zeeman die op zoek is naar compromisloze kwaliteit en prestaties binnen een klein pakket en een concurrerende prijs.

B350 - Hoogvermogen AIS klasse B. Waterdicht. Geïntegreerde GPS-antenne. USCG Cert.

Produkt informatie: -Verwerkt alle AIS-verzend- en berichttypen. -Wereldwijd gecertificeerde hoogvermogen AIS klasse B (5W SOTDMA) - FCC, EU-MED, USCG, Industry Canada en meer. -HF-AIS-kerntechnologie voor betere prestaties en betere AIS-gegevens. -Toonaangevend ultra-laag stroomverbruik. -Robuust - water (IPx6 & x7), weer, trillingen, schokbestendig met verbeterde bescherming tegen interferentie. -Geïntegreerde hoogwaardige GPS-ontvanger en antenne - externe antenne is optioneel. -Dual NMEA0183 en NMEA2000 intelligente MFD / display-systeem / APP-connectiviteit. -Stille modus - verzendfunctie uitgeschakeld, maar apparaat blijft ontvangen.€ 609,00 € 499,00
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.