Alle assortimenten

Boats + Beers - Hanneke Beers

Deel deze pagina op social media

Soms kom je als watersporter op een lokatie die de rest van je leven je bijblijft. Zelf was ik in 2012 een week wedstrijden varen rondom Antigua. Hierna was de Noordzee weer even wennen..... Er was ook een journalist mee , Hanneke Beers. Wedstrijdzeilster en journalist. Daar zijn er maar weinig van. nadien schreef ze er een schitterend artikel over in de Nautique. Ze heeft nu haar mooiste verhalen in een schitterend boek uitgebracht. Het resultaat is een schitterend boek.

BOATS+BEERS – ongereefde avonturen van een yachting journalist’ is een prachtig vormgegeven boek met een aantal van de beste zeilverhalen die Hanneke Beers de afgelopen 20 jaar heeft geschreven, beginnend bij de Régates Royales in 1998 en eindigend met de Superyacht Cup Palma in 2018. Het is een luxe hardcover boek met geweldige fotografie (o.a. van Sander van der Borch) en topdesign van Bas van der Heide (Studiobas.com), die ook verantwoordelijk was voor de branding van vele Volvo Ocean Race campagnes. (o.a. Brunel, Delta Lloyd, ABN/AMRO, Alvimedica)

Het is voor het eerst dat een dergelijk zeilboek in Nederland wordt uitgegeven. Enerzijds is BOATS+BEERS een tijdsdocument dat een beeld geeft van 20 jaar zeilhistorie waarin een aantal prominente zeilhelden, jachtbouwers, -architecten en schepen de revue passeren. Anderzijds is het een leesboek met spannende, soms aangrijpende en nu en dan hilarische zeilverhalen die je vanaf de eerste pagina aan boord trekken en het gevoel geven alsof je zelf meezeilt. En, last but not least, is het oogstrelend fotoboek om heerlijk doorheen te bladeren. Alhoewel alle verhalen in BOATS+BEERS zich afspelen tijdens zeilwedstrijden, gaat het daar eigenlijk niet over.

Het boek gaat over mensen die met hun passie bezig zijn. En die passie ziet er steeds weer anders uit. Onderga de team spirit op de J-Class Rainbow wanneer die de degens kruist met 4 andere J-Classers, verbaas je over het testosterongehalte op een Lemsteraak in de Flevorace, dompel je onder in hilarisch meidengedoe op een vrouwenboot in de Ibiza Regatta en voel het grote hart van de 203 foot tweemastschoener Athos tijdens de Superyacht Cup Palma… BOATS+BEERS is slechts in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Speciale editie door Hanneke gesigneerd!!!€ 49,00
OP VOORRAAD
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Niet goed betekent bij ons geld terug
 • Sinds 1866 dé Watersport Specialist
 • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
 • Geen verzendkosten:
  Vanaf €50,- tot 10kg bij betaling via iDeal
 • Verzendkosten:
  €10,- tot 10kg bij betaling met Mr. Cash
 • Verzendkosten:
  €20,- tot 10kg bij betaling via Visa
Schrijf een review

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews. Schrijf nu zelf de eerste review.