Alle assortimenten
Blogs Nieuwe online serie op Watersport TV: Holland Vaart
Watersport_TV_serie_Holland_Vaart_2021_2022_3.png


Kijktip: nieuwe serie 'Holland Vaart' vanaf 15 december 2021

Op woensdag 15 december start de eerste aflevering van ’Holland Vaart’ op Watersport-TV. In deze serie voor en door watersporters zie je leuke reportages, informatie over vaargebieden, interviews, tips & tricks en Wonen op het water. In de eerste aflevering staat Loosdrecht centraal. Vanaf 29 december kun je de tweede aflevering zien. Hiervoor was Watersport-TV enkele dagen te gast in Haarlem, onder andere bij de Haarlemsche Jachtclub. Op 12 januari 2022 gaat aflevering 3 over de Vinkeveense plassen online en in de laatste aflevering die je kunt zien vanaf 26 januari staat de Kaag centraal. Bekijk hier de trailer van de nieuwe serie 'Holland Vaart'.


Real life watersport serie 'Op de haven' vanaf 22 december 2021

Primeur! Want op woensdag 22 december kun je de eerste aflevering zien van de allereerste real life watersport serie ooit:  'Op de haven'. Op een jachthaven is altijd wat te beleven. Zo ook op de Woudhaven, gelegen aan de oevers van het Alkmaardermeer. Brigitte en Kees zijn sinds enkele jaren de eigenaren van deze haven die je alleen met een (veer)boot kunt bereiken. Naast de vaste ligplaatshouders is de Woudhaven een geliefde plek bij passanten. Kees en Brigitte zitten vol plannen en zijn onder meer bezig met een restaurant, havenkantoor en het opknappen van een lemsteraak die gebruikt wordt als B&B. Of dat nog niet genoeg is, runnen zij een groot paardenpension en hebben zij in Frankrijk een eigen chateau. Gelukkig krijgt het ondernemende stel op de Woudhaven hulp van enkele booteigenaren, zoals Hennie die dagjesmensen overzet met een bootje. Op mooie dagen rinkelt zijn mobiele telefoon onafgebroken. Genoeg ingrediënten voor een vermakelijke serie! De eerste aflevering van ’Op de haven’ kun je vanaf 22 december zien op Watersport-TV. De daarop volgende afleveringen zijn vanaf 5, 19 januari en 2 februari 2022 te zien. Bekijk hier de trailer van de serie 'Op de haven'.

Tip: abonneer op het You Tube kanaal van Watersport-TV en krijg automatisch een melding wanneer er nieuwe afleveringen online zijn

Over Watersport-TV

Watersport TV is de watersportnieuwssite en het videokanaal voor watersporters in Nederland en België. Je vindt er dagelijks het laatste watersportnieuws en een watersportagenda. Er zijn aparte rubrieken voor zeilen, motorboot- sloep- kanovaren, suppen of andere watersporten. Naast informatieve video's en artikelen over boottesten, primeurs en techniek vind je er ook leuke online videoseries vol watersportbeleving over Hollandse vaargebieden zoals in de series 'Holland Vaart', 'Vaarplezier', 'Stuurmanskunsten' en de eerste real life watersportserie ooit: 'Op de haven'. Je kunt kijken wanneer je maar wilt want inschakelen voor de serie 'Holland Vaart' kan ieder moment van de dag via de website van Watersport-TV.

www.watersport-tv.nl