Alle assortimenten
Blogs Kosteloze Raymarine systeemcheck bij Dekker Watersport in Zaandam
Dekker_Homepage_raymarine_detail.jpg

Dinsdag 17 mei en vrijdag 20 mei 2022: Raymarine demotruck en systeem check dagen bij Dekker Watersport

Op dinsdag 17 mei en vrijdag 20 mei 2022 is de Raymarine demo truck de hele dag aanwezig bij Dekker Watersport in Zaandam. Je bent van harte welkom met al je vragen over kaartplotters, stuurautomaten, radar, dieptemeters, snelheidsmeters, AIS en alle andere navigatieapparatuur van Raymarine. De experts van Raymarine beantwoorden ze graag en praten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van watersportelektronica. Aan boord van de Raymarine demobus kun je de nieuwste Raymarine apparatuur bekijken en uitproberen. Voor een bezoek aan de Raymarine demo truck kun je gewoon langskomen, een afspraak maken is niet nodig.


Kosteloze Raymarine systeem check aan boord van je eigen boot VOL!

Op deze dagen is het mogelijk om het Raymarine systeem aan boord van je eigen boot te laten checken. Kom met de boot naar de winkel en een Raymarine service specialist controleert je systeem op tien punten. Eventuele fouten in de configuratie worden hersteld en ook de laatste software updates worden indien nodig geupload. Na de controle ontvang je een Raymarine certificaat voor de succesvolle voltooiing van de Raymarine systeem check aan boord. Zo kun je dit vaarseizoen zorgeloos het water op! Vooraf aanmelden voor de Raymarine systeemcheck is noodzakelijk. Schrijf je daarom snel in en kom langs met je boot,  in de haven bij onze winkel is plek genoeg. De Raymarine systeem controle duurt ongeveer een uur. Update 16 mei 2022: inschrijven voor een Raymarine systeem check is niet meer mogelijk, alle beschikbare tijden zijn vol. Een bezoek aan de Raymarine demo truck is wel mogelijk.


Informatie Raymarine systeemcheck dagen 

Wanneer: Dinsdag 17 mei en vrijdag 20 mei 2022: 10.00 tot 17.00 uur

Waar: Dekker Watersport, Pieter Ghijsenlaan 4, 1506 PV  Zaandam

Bezoek Raymarine demotruck: een afspraak maken is niet nodig

Aanmelden Raymarine systeemcheck: VOL! Voor beide dagen is inschrijven niet meer mogelijk. kom langs met je boot, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Mail naar info@dekkerwatersport.nl. Vermeld bij het inschrijven je naam, telefoonnummer, bootnaam- en type en welk Raymarine systeem je aan boord hebt. Verder horen we vooraf graag welke vragen je hebt of welke issues er zijn. Vermeld ook of je op dinsdag 17 mei of vrijdag 22 mei wilt langskomen met je boot.


Dekker Watersport is Raymarine premier-dealer

Genieten van een zorgeloze tijd op het water! Raymarine producten zijn ontworpen om het allerbeste in visuele navigatie-informatie te leveren. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van maritieme technologie staat Raymarine vandaag de dag bekend om gebruiksgemak, het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van de watersport apparatuur. Dekker Watersport is Raymarine Premier-dealer. Premier Dealers van Raymarine worden regelmatig opgeleid en leveren uitstekende klantenservice en technische expertise.

  

Premium service

Klanttevredenheid is onze #1 prioriteit. Raymarine Premier-dealers staan ​​klaar om naar je specifieke eisen te luisteren, te reageren op je behoeften en je verwachtingen te overtreffen.

 

Premium producten

Raymarine Premier-dealers hebben de beste producten in de branche, waaronder alle hoogwaardige systemen van Raymarine. Bekijk en verken het productaanbod van Raymarine vanuit het comfort van onze showroom met onze deskundige Raymarine product adviseurs Sander, Bart en Marc.