Alle assortimenten
Blogs Gratis Raymarine systeemcheck bij Dekker Watersport in Zaandam
Blog_raymarine_.jpg


Dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei 2023: Raymarine demotruck en systeemcheck dagen bij Dekker Watersport

Op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei 2023 is de Raymarine demo truck de hele dag aanwezig bij Dekker Watersport in Zaandam. Je bent van harte welkom met al je vragen over kaartplotters, stuurautomaten, radar, dieptemeters, snelheidsmeters, AIS en alle andere navigatieapparatuur van Raymarine. De experts van Raymarine beantwoorden ze graag en praten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van watersportelektronica. Aan boord van de Raymarine demobus kun je de nieuwste Raymarine apparatuur bekijken en uitproberen. Voor een bezoek aan de Raymarine demo truck kun je gewoon langskomen, een afspraak maken is niet nodig.


Meld je aan voor een gratis Raymarine systeemcheck aan boord van je eigen boot!

Op deze dagen is het mogelijk om het Raymarine systeem aan boord van je eigen boot gratis te laten checken. Kom met de boot naar de winkel en een Raymarine service specialist controleert je systeem op tien punten. Eventuele fouten in de configuratie worden hersteld en ook de laatste software updates worden indien nodig geupload. Na de controle ontvang je een Raymarine certificaat voor de succesvolle voltooiing van de Raymarine systeem check aan boord. Zo kun je dit vaarseizoen zorgeloos het water op! Vooraf aanmelden voor de Raymarine systeemcheck is noodzakelijk. Schrijf je daarom snel in en kom langs met je boot,  in de haven bij onze winkel is plek genoeg. De Raymarine systeem controle duurt ongeveer een uur.  Een bezoek aan de Raymarine demo truck is wel mogelijk zonder afspraak.


Informatie Raymarine systeemcheck dagen 

Wanneer: Dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei 2023: 10.00 tot 17.00 uur

Waar: Dekker Watersport, Pieter Ghijsenlaan 4, 1506 PV  Zaandam

Bezoek Raymarine demotruck: een afspraak maken is niet nodig

Aanmelden Raymarine systeemcheck:  Kom met je boot naar de winkel. Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk. Mail naar info@dekkerwatersport.nl om je aan te melden. Vermeld bij het inschrijven je naam, telefoonnummer, bootnaam- en type en welk Raymarine systeem je aan boord hebt. Verder horen we vooraf graag welke vragen je hebt en welke problemen/issues er zijn. Vermeld ook of je op dinsdag 16 mei of woensdag 17 mei wilt langskomen met je boot. Wij nemen dan vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak.


Dekker Watersport is Raymarine Flagstore dealer

Dekker Watersport in Zaandam is al jaren een Raymarine Flagstore dealer. Dat betekent dat je in onze watersportwinkel een grote Raymarine showroom met het complete watersport elektronica assortiment van Raymarine vindt. Flagstore dealers van Raymarine worden regelmatig opgeleid en leveren uitstekende klantenservice en technische expertise. Bekijk en verken alle Raymarine systemen in alle rust en indien nodig adviseren onze deskundige Raymarine product specialisten Sander, Bart en Marc je graag. Een tevreden klant en goede service vinden wij belangrijk! 


Over Raymarine watersport electronica

Genieten van een zorgeloze tijd op het water! Raymarine producten zijn ontworpen om het allerbeste in visuele navigatie-informatie te leveren. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van maritieme technologie staat Raymarine vandaag de dag bekend om gebruiksgemak, het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van de watersport apparatuur.