Alle assortimenten
Blogs Garmin Lente Deals
Tips_header_blog_Garmin_lente_deals-min.jpg

Koop een nieuwe Garmin kaartplotter en ontvang tot € 400,- shoptegoed op garmin.com


Koop en registreer een nieuwe Garmin GPSMAP® or ECHOMAP tussen 01/04/2020 en 01/06/2020 en ontvang tot € 400,- tegoed te besteden op Garmin.com*. Kies een BlueChart G3 kaart, een smartwatch, een auto-navigatie of wat je maar wilt op Garmin.com*


Koop een 6”, 7” of 9” GPSMAP of ECHOMAP en ontvang een eenmalige € 200 voucher code


Koop een 10” of 12” GPSMAP of ECHOMAP en ontvang een eenmalige € 300 voucher code


Koop een 16” of grotere GPSMAP en ontvang een eenmalige € 400 voucher code
Koop een nieuw GPSMAP of ECHOMAP product en registreer dit tussen 01/04/2020 en 01/06/2020 en ontvang tot € 400,- die je kunt spenderen op garmin.com. Het bedrag dat je ontvangt is afhankelijk van het model GPSMAP of ECHOMAP dat je aanschaft, zie hieronder:
Om van deze aanbieding te profiteren, dien je jouw nieuwe product te registreren via Garmin Express of tussen 01/04/2020 en 01/06/2020 via de ActiveCaptain app. Stuur vervolgens een e-mail naar Garmin via marinespringdeal.nl@garmin.com met behulp van het bovenstaande formulier met de vereiste informatie: voornaam, achternaam, e-mailadres dat wordt gebruikt om je Garmin te registreren, serienummer en een kopie van de factuur of het ontvangstbewijs in de bijlage (kopie of foto wordt geaccepteerd). De aankoopdatum moet duidelijk op de factuur staan.

De promotiecode is slechts geldig voor één aankoop op garmin.com en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Als je meer dan één in aanmerking komend GPSMAP of ECHOMAP product koopt en registreert, ontvang je hetzelfde aantal promotiecodes. Deze codes kunnen niet worden gecombineerd, maar moeten worden gebruikt voor afzonderlijke aankopen op garmin.com. Deze codes verlopen op 30/09/2020. Deze voucher kan slechts eenmaal worden gebruikt. Zorg ervoor dat je het volledige saldo van je voucher in één transactie opmaakt. Als je een of meerdere items koopt ter waarde van € 199 met een voucher ter waarde van € 200, verlies je jouw resterende voucherwaarde van € 1 als je de aankoop voltooit zonder er extra items aan toe te voegen. Je kunt geen afzonderlijke transactie uitvoeren om het resterende saldo op te gebruiken.

De actie is alleen geldig in de volgende landen: Oostenrijk, België, Kroatië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Engeland.

Jouw privacy is belangrijk voor Garmin. Om vast te stellen of je voldoet aan de algemene voorwaarden van deze promotie en, indien van toepassing, om je een voucher voor het geadverteerde bedrag te verstrekken, is het noodzakelijk dat Garmin de gevraagde persoonlijke informatie verzamelt. De wettelijke basis voor het verwerken van je persoonlijke gegevens is uitvoering van een contract. We bewaren je persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om de promotie te vergemakkelijken en niet langer dan 1 jaar nadat de promotie is geëindigd.

Als je in de Europese Unie woont, heb je volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming de mogelijkheid om van Garmin toegang te vragen tot en rectificatie of verwijdering van je persoonlijke gegevens, dataportabiliteit, beperking van verwerking van je persoonlijke gegevens, het recht om bezwaar te maken tegen verwerking van je persoonlijke gegevens en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. Voor meer informatie over deze rechten, bezoek de European Commission’s “Mijn Rechten"Pagina met betrekking tot GDPR, die in een aantal talen kan worden weergegeven. Als je buiten de Europese Unie woont, heb je mogelijk vergelijkbare rechten onder jouw lokale wetgeving. Om toegang te vragen tot, of rectificatie, portabiliteit of verwijdering van je persoonlijke gegevens, e-mail je verzoek naar marinespringdeal.nl@garmin.com.

Aanvullende informatie over het privacybeleid van Garmin is te vinden op https://www.garmin.com/nl-NL/privacy/global.