Alle assortimenten
Blogs Clubkoop- en klantkaartweekend op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020
Panorma_Dekker_Watersport.jpg

Vanwege de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben wij besloten dat wij het niet passend vinden om de activiteiten in de winkel rond de start van het nieuwe watersportseizoen door te laten gaan. 

De winkel is zaterdag 14 en zondag 15 maart wel open en de geplande aanbiedingen en kortingen vanwege het open weekend gelden dan ook gewoon: 5% korting op elektronica 10% korting op alle andere watersportprodukten. De prijzen op de website zijn dit weekend inclusief korting. De extra korting is er dus al vanaf. Meer informatie


Ook in 2020 vieren we de start van het nieuwe watersportseizoen met ons traditionele klantenkaart- en clubkoopweekend. Tijdens het clubkoopweekend profiteer je van speciaal geselecteerde HISWA aanbiedingen om je boot extra voordelig vaarklaar te maken. Maar er is meer! Op alle electronica krijg je 5% korting en op alle andere producten 10% korting. Deze kortingen gelden op alle producten en aanbiedingen. Van zeilkleding tot schoonmaakmiddelen en van rubberboten, reddingsvesten tot touw en fenders. De korting geldt in de winkel en online.


48 uur lang extra korting in de winkel en webshop

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? De extra korting geldt dit weekend 48 uur lang ook in onze webwinkel! De prijzen in de webwinkel zijn inclusief korting. Besteed je € 50,00 of meer in de webshop, dan sturen we je bestelling gratis op.


Demonstraties van Epifanes, West System en Raymarine

Op zaterdag is de specialist van Epifanes en West System in de winkel voor demonstraties en het beantwoorden van al je vragen over bootlakken, verf en epoxy.

In de Raymarine showtruck laten we je het hele weekend de nieuwste watersport electronica zien.


Korting met je clubblad of klantenkaart

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking komen voor de extra korting is je Dekker Watersport klantenkaart, clubpas, clubmail, nieuwsbrief of clubblad waarin ons bericht over het clubkoopweekend staat meenemen en laten zien bij de kassa. Dit is je kortingsbewijs.


Klantenkaarthouders in het clubkoopweekend

Als je in het bezit bent van een klantenkaart kun je de gespaarde punten tijdens het clubkoopweekend verzilveren. Je krijgt dan in het weekend de speciale korting van 5% of 10% en nog eens extra korting dankzij je gespaarde punten.


Gratis Dekker Watersport Klantenkaart

De Dekker Watersport klantenkaart geeft je een extra bijzondere relatie met Dekker Watersport. Vraag er naar bij één van onze medewerkers, de klantenkaart is gratis.


Voordelen van de klantenkaart

Genieten van aantrekkelijke aanbiedingen en persoonlijk voordeel met de Dekker Watersport klantenkaart:

Sparen voor Dekkerpunten 

25% korting op de huur van een reddingsvlot 

Regelmatig exclusieve aanbiedingen 

Kopie kassabon op aanvraag, handig bij garantiegevallen, reparaties en verzekeringskwesties 


De koffie staat klaar

Tijdens ons clubkoopweekend staat de koffie klaar en in onze koffiehoek. Wij zorgen voor koffie, wat lekkers erbij, gezelligheid en mooie aanbiedingen. Neem jij je watersportvrienden- en kennissen dan mee?


Openingstijden clubkoopweekend

Zaterdag 14 maart van 09.00 tot 17.00 uur

Zondag 15 maart van 10.00 tot 17.00 uur


Routebeschrijving naar Dekker Watersport


Pieter Ghijsenlaan 4

1506 PV  ZaandamAuthor: Ellen 25-02-2020