Alle assortimenten
Blogs Blue Water App: makkelijk en snel een ligplaats betalen
Blue_Water_app_Dekker_Watersport_nieuws_2.jpg


De missie van Blue Water App is om een bijdrage te leveren aan het gemak en comfort van recreatieve watersporters. In steeds meer havens is het mogelijk om 24/7 met Blue Water App via de telefoon je ligplaats te betalen. 

De parkeerapp voor je boot

Blue Water App lijkt op de bekende parkeer apps voor auto's. Als je die eenmaal op je telefoon hebt dan wil je nooit meer anders vanwege het gemak! Gelukkig is er nu ook zo'n handige app voor watersporters. Watersporters kunnen namelijk vanaf de boot via Blue Water App hun ligplaats betalen. Hiervoor hoef je dus niet naar het havenkantoor te lopen of op zoek te gaan naar de havenmeester. In de jachthavens die het uitgebreide Blue Water systeem hebben is het ook mogelijk om een ligplaats te reserveren. Blue Water App kun je gratis downloaden, per betaling worden transactiekosten berekend. Op dit moment gebruiken al tientallen havens in Nederland de nieuwe betaalservice en het aantal nieuwe Blue Water App locaties/havens groeit snel. 

De gemeente Zaanstad gebruikt de professionele Blue Water App als reserverings- en betaalsysteem voor beroepsvaart, kleine rondvaartboten en vaste ligplaatshouders van recreatievaartuigen in de gemeente.

Hoe werkt Blue Water App

Om de APP te kunnen gebruiken maak je eenmalig een profiel aan. Het werkt heel eenvoudig: als de locatie voorzieningen op je smartphone aan staan voor Blue Water App, dan opent automatisch de betaalpagina in een aangesloten haven. Je opent Blue Water App op je telefoon, vult de ligplaats in en het liggeld wordt automatisch berekend. Vervolgens klik je op de betaalknop. Het liggeld aan de haven wordt direct betaald via iDeal of creditkaart en je ontvangt hiervan een bevestiging per email. Je betaalt hetzelfde tarief als in het havenkantoor en wat het allermooiste is, je kunt direct relaxen na een mooie dag varen!


Meer informatie: www.bluewaterapp.nl