Alle assortimenten
Blogs Belangrijke informatie rond corona maatregelen
Panorma_Dekker_Watersport.jpg

Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen op de voet. Onze winkel blijft zo lang mogelijk gewoon open. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan voor ons op de eerste plaats. Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD. Naast de gebruikelijke hygiëne maatregelen zetten we extra maatregelen in om de winkel zo hygiënisch mogelijk te houden. We houden minstens 1,5 meter afstand en we verzoeken u niet naar de winkel te komen als u verkouden of snotterig bent, hoest, niest of griepverschijnselen heeft.


De regels in de winkel op een rij:

- kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel

- laat kinderen thuis als dat kan

- houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze collega's

- betaal digitaal, met pin of telefoon

- als wij vinden dat het te druk is in de winkel om de 1,5 meter regel te waarborgen, kunnen wij u vragen even buiten te wachten

- bestel via onze webshop www.dekkerwatersport.nl

- neem onze regels alstublieft serieus


Wij bezorgen thuis

Kun of wil je momenteel liever niet naar de winkel? Dan brengen we je bestelling thuis. Dekker Watersport is altijd open, je kunt 24/7 op ons rekenen. Vanaf € 50,00 leveren we je bestelling gratis bij je thuis af. Wij blijven je bestelling verzenden zolang wij ons werk kunnen doen en PostNL aangeeft het werk aan te kunnen.


Advies of hulp op afstand

Heb je vragen of advies nodig dan zijn wij tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar op 075-6163362, via de chat op de website of 24/7 via info@dekkerwatersport.nl. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

 

Tips en how to's: van het opbrengen van antifouling tot het kiezen van de juiste accu

Op onze website vind je handige tips, handleidingen en artikelen voor iedere watersporter. Van poetsen als een pro en het aanbrengen van antifouling tot welke kwast en welk schuurpapier je het beste kunt gebruiken. Ook handig: welke accu moet ik kiezen voor mijn boot. Heb je toch nog vragen waarbij wij je kunnen helpen? Stel ze gerust via info@dekkerwatersport.nl en tijdens openingsuren via de chat op de website of 075-6163362. We helpen je graag!

 

Koopavond gesloten

Voorlopig zijn we op koopavond niet meer open. Op alle andere dagen zijn we normaal geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

We hopen dat de genomen maatregelen er voor zorgen dat we elkaar over niet al te lange tijd weer kunnen begroeten in de winkel en op het water!


Zorg goed voor elkaar.


Team Dekker WatersportAuthor: Ellen 16-03-2020

Dekker Watersport