Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore

Winkel

Dekker Watersport is de watersportwinkel in de regio groot Amsterdam.

Dekker Watersport is de specialist in watersportartikelen en tevens zeilmakerij. Ruim 2500m2 groot en gevestigd aan een winkelboulevard op de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam. Dit is 200 mtr voorbij Loods 5! De winkel is bereikbaar op slechts 5 autominuten vanaf de ring A10 Amsterdam.

Dekker Watersport is al actief sinds 1866 en heeft zich ontwikkeld tot een watersportzaak met een landelijke bekendheid. Meerdere malen werden wij geroemd als de grootste en beste watersportzaak van Nederland.

Dekker Watersport kenmerkt zich door prijsbeleid, assortiment en deskundig advies. Onze medewerkers zijn vakkundig en zijn vaak ook zelf watersporter. Zij weten dus uit ervaring waarover ze praten als zij u adviseren. Wij bieden u een zeer breed en veelzijdig assortiment voor zowel de recreatieve als fanatieke zeiler en motorbootliefhebber.

Onderhoudsartikelen, verfsystemen, electronica, navigatie apparatuur, veiligheidsmiddelen, zeilkleding, touw etc., er zijn altijd 10.000 artikelen op voorraad. Ook is het mogelijk artikelen via de website te bestellen.Regelmatig hebben wij in samenwerking met onze leveranciers interne producttrainingen om onze kennis op niveau te houden.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Klik hier voor foto's van onze winkel

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus