Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Garmin Bluechart G2 kaart update

Voor 59,00
BlueChart® g2 digitale zeekaarten hebben een goede integratie van kaartgegevens voor gemakkelijk schuiven, scrollen en...
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Vanaf: € 225,00

Meer informatie over Garmin Bluechart G2 kaart update

Garmin Bluechart G2 kaart update

BlueChart® g2 digitale zeekaarten hebben een goede integratie van kaartgegevens voor gemakkelijk schuiven, scrollen en zoomen. Met heldere kleuren en schaduwcontouren zijn de kaarten goed af te lezen en te begrijpen. De IALA symbolen en maritieme diensten zijn handige aanvullende informatie. U kunt kiezen voor het Mariner's Eye 3D Beeld of 2D weergave - voor het gemakkelijk aflezen van de kaarten en localiseren van de positie. De BlueChart® g2 kaarten bieden u de informatie van een papieren kaart, maar dan op een digitale kaartplotter van Garmin.

Met BlueChart® g2 digitale zeekaarten beschikt u over informatie over dieptecontouren, puntpeilingen, navigatiehulpmiddelen, havenplattegronden, scheepswrakken, blokkades, getijde zones, viskaarten, beperkingen van het vaargebied, etc. BlueChart® g2 is object-georiënteerd. Hierdoor toont de Garmin kaartplotter bij het selecteren van een object direct de bijbehorende informatie. Met optionele viskaarten kunt u ook de bodemcontouren en diepteprofiel van het water weergeven. Bij het gebruik van de viskaart wordt navigatie-informatie van de kaart weggelaten om zo een duidelijker beeld van de zeebodem te creëeren. Met Garmin Safety Shading kunt u op basis van uw diepgang zien waar u veilig kunt varen.

U kunt met onderstaande G2 kaart een online update uitvoeren.

 Meer info
771566
Web-update Garmin G2 kaart
Voor € 59,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Bestel hier

771566
Web-update Garmin G2 kaart
Voor € 59,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine