Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Dekker Watersport heeft een grote keus aan watersport zonnepanelen voor de boot. Nieuw zijn de niet overloopbare zonnepanelen van Victron. Deze zijn vooral scherp geprijsd! De ACTIVESOL zonnepanelen en dan vooral de Ultra serie zijn ideaal omdat ze overloopbaar zijn.

Hoe werkt een zonnepaneel?
Een zonnepaneel veranderd dag en zonlicht in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt in een accu opgeslagen. Tussen het zonnepaneel en de accu wordt een regelaar geplaatst, die de accu tegen overlading beschermd. De regelaar beschermt eveneens tegen ontlading.


Hoe lang is de gebruiksduur van een zonnepaneel.
De gebruiksduur van een zonnepaneel is ongeveer 25 jaar, afhankelijk van model en type. Alle onderdelen zijn geschikt voor buiten gebruik. Zelfs zeewater, hagel en storm kunnen onze zonnepanelen niet beschadigen.
Heeft een zonnepaneel onderhoud nodig? Nee, een zonnepaneel is geheel onderhoudsvrij. U kunt het glas wel af en toe schoonmaken of in de wax zetten.

Welke capaciteit is nodig?
Het vaststellen van de benodigde capaciteit is simpel. Belangrijk is om eerst vast te stellen welke apparaten dagelijks stroom nodig hebben en stel daarvan de stroomconsumptie vast (Watt). Vermenigvuldig dit met het aantal uren dat het apparaat aan staat.


Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine