Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Raymarine P70r kleurendisplay

Het P70 Autopiloot kleurendisplay met druktoetsen is de opvolger van het Raymarine ST6002 display. De P70 is in de nieuwe...
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Vanaf: € 449,00

Meer informatie over Raymarine P70r kleurendisplay

Raymarine P70r kleurendisplay

Het P70 Autopiloot kleurendisplay met druktoetsen is de opvolger van het Raymarine ST6002 display. De P70 is in de nieuwe huisstijl van Raymarine.

Het P70 Autopiloot display met druktoetsen is voor een zeilschip, dit omdat een draaiknop vaak lastig te bedienen is. Voor motorschepen is deze P70R Autopiloot display met rotary control. Het formaat van het scherm is 4 inch, een dikke 10 centimeter.Dit is gelijk aan de nieuwe i50 en i60 instrumenten.Het P70 Autopiloot display met druktoetsen aansluiten


Het P70 Autopiloot display met druktoetsen maakt gebruik van het SeaTalkNG Next Generation netwerk. Dus simpeler kan het gewoon niet. Zorg er voor dat het P70 Autopiloot display met druktoetsen aangesloten wordt op het SeaTalkNG Next Generation netwerk en het is klaar. Via het netwerk meldt het P70 Autopiloot display met druktoetsen zich aan. Done.

Stuurautomaten voor het P70 Autopiloot display met druktoetsen
Alle soorten stuurcomputers kunnen gebruikt worden, zolang hij SeaTalk heeft. De nieuwe Raymarine stuurcomputers maken gebruik van het SeaTalkNG Next Generation netwerk.

Het P70R Autopiloot display met druktoetsen is exact het zelfde als de Raymarine P70 Autopiloot display met draaiknop.

 Meer info

Bestel hier

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine