Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Raymarine Evolution EV-100 helmstok

Voor 1399,00
De nieuwe Raymarine Evolution EV-100 helmstok stuurautomaat is geschikt voor schepen met een waterverplaatsing tot 6.000 kg....
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Vanaf: € 1749,00
Vanaf: € 449,00

Meer informatie over Raymarine Evolution EV-100 helmstok

Raymarine Evolution EV-100 helmstok

De nieuwe Raymarine Evolution EV-100 helmstok stuurautomaat is geschikt voor schepen met een waterverplaatsing tot 6.000 kg. Bestaat uit: EV-1 sensor, ACU-100 regelunit, aandrijfunit voor de helmstok en P70 bediening. Sensoren: digitale accelerometer in 3 assen, digitaal kompas in 3 assen en gyrodigitale wendsnelheidsmeter. Bedrijfsspanning 10.8 tot 15.6V, stroomverbruik standby 300 mA, maximaal 7A.

Kalibreren niet meer nodig!

Ontwikkeld met gemak in het achterhoofd is het niet meer nodig om een Evolution stuurautomaat te kalibreren of ingewikkelde instellingen te doorlopen. Zodra de Evolution is geïnstalleerd is het een kwestie van inschakelen en varen!

Dankzij de intelligente EV sensor puck evolueert en past de stuurautomaat zich automatisch aan de stuureigenschappen van uw schip aan, zonder uw hulp.

Evolution AI™

Het resultaat van 30 jaar ervaring die Raymarine heeft opgedaan op het gebied van stuurautomaten, gecombineerd met de kennis en ruimtevaart technologie die bij FLIR voorhanden is vormen samen de basis voor de algoritmen van de Evolution AI™, die zorgt voor een ongekend nauwkeurige stuurautomaat.Deze doorbraak in stuurautomaat technologie zorgt ervoor dat uw intelligente Evolution stuurautomaat zich continu bewust is van zijn omgeving en hoe uw schip daarop reageert en berekent direct de beste instellingen voor maximale prestaties. Het resultaat is een betrouwbare en exacte koersvastheid onder elke snelheid of weersomstandigheid.

De EV Sensor puck

De basis van elk Evolution systeem is de intelligente EV sensor puck, een 9-as sensor die de beweging van het schip driedimensionaal volgt. Deze innovatieve EV sensor puck combineert geavanceerde solid-state sensors met de Evolution stuurautomaat processor in één gemakkelijk te installeren behuizing. U kunt de EV sensor puck bovendeks of onderdeks monteren, de robuuste behuizing is waterdicht conform IPX6 en IPX7 specificaties.

Voordelen EV Sensor puck

Nauwkeurige registratie van de heading, rollen en stampen van het schip waardoor veranderingen in trim of zeecondities snel en efficiënt gecompenseerd worden.
Flexibele installatie mogelijkheden: zowel boven- als onderdeks.
Eenvoudige SeaTalkng verbinding naar de bedienunit p70(R) en ACU.
Solid state sensor technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een nauwkeurigheid van 2 graden.
Auto-compensatie voor magnetische verontreiniging aan boord en betrouwbare aanwijzing in de poolstreken.
Snelle en betrouwbare headingdata voor MARPA, radar overlay en de headingmodus in uw Raymarine MFD.

 Meer info
798818
Evolution EV-100 tiller: ACU-1
Van € 1808,95 Voor € 1399,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Bestel hier

798818
Evolution EV-100 tiller: ACU-1
Van € 1808,95 Voor € 1399,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine