Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Garmin GHP reactor stuurautomaat

Voor 1649,00
Ons...
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Vanaf: € 449,00

Meer informatie over Garmin GHP reactor stuurautomaat

Garmin GHP reactor stuurautomaat

Ons gevoeligste stuurautomaatsysteem op het water
•Solid-state Attitude Heading Reference System (AHRS) met 9 assen
•Beperkt koersfouten en -afwijkingen, roerbewegingen en stroomverbruik tot een minimum en zorgt voor een comfortabele tocht
•Eenvoudige instellingen en kalibratie vragen
•Ondersteunt vaste voorliggende koers, vaste windsturing, koerswijzigingsstappen en overstag/gijp-modi

Garmin maakt een geavanceerde nautische technologie die vroeger alleen op commerciële schepen te vinden was, beschikbaar voor watersporters als een compleet pakket voor motorboten en zeilboten. De GHP Reactor stuurautomaten zijn de gevoeligste stuurautomaatsystemen die we ooit hebben uitgebracht.

GHP Reactor stuurautomaten zijn bijzonder veelzijdig. Alle corepacks bieden zowel motorboot- als zeilbootfuncties, zoals vaste voorliggende koers, vaste windsturing, overstag/gijpen, koerswijzigingsstappen en meer. Kies gewoon de stuurautomaat die compatibel is met uw bestaande stuursysteem. Als u geen compatibele GHP Reactor vindt, zult u zien dat de GHP Reactor Mechanical/Retrofit/Solenoid compatibel is met een breed assortiment hydraulische, kabelbediende, mechanische en solenoïde stuursystemen. Koppel gewoon een GRF™ 10 met het aandrijfsysteem dat u aan boord hebt.

Het GHP Reactor Mechanical/Retrofit/Solenoid stuurautomaat corepack is ideaal voor zeilboten en motorboten met directe of kabelbediende stuursystemen. Deze GHP Reactor stuurautomaat biedt u dat vaak benodigde "extra paar handen", zodat u zich veilig kunt concentreren op uw zeilen, lijnen, winches en radioverbindingen. Garmin GHP Reactor kan dankzij de solid-state AHRS met 9 assen overal en in elke richting worden bevestigd en vereist minimale instellingen.

Solid-state Attitude Heading Reference System met 9 assen

Dankzij het geavanceerde solid-state AHRS met 9 assen kunt u de GHP Reactor vrijwel overal en in elke richting bevestigen. Verder zorgt dit nieuwe systeem voor minimale koersfouten, koersafwijkingen, roerbewegingen en een zeer laag stroomverbruik, wat garant staat voor een comfortabelere boottocht voor iedereen aan boord.

Reageert op omstandigheden op het water

Deze opmerkelijke stuurautomaat reageert op de omstandigheden op zee om u op koers te houden. Zelf wanneer de boot rolt en stampt op ruw water, kunt u erop blijven vertrouwen dat de GHP Reactor stuurautomaat u op uw gewenste koers houdt.

Minimale instellingen en kalibratie

Alle stuurautomaten vereisen instellen en kalibratie - zonder uitzondering. Wij weten dat u meteen het water op wilt, dus we hebben dit proces zo kort en eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat is The Power of Simple, oftewel puur gebruiksgemak.

Werkt samen met Garmin kaartplotters

In combinatie met een compatibele Garmin netwerkkaartplotter kunt u vanaf elke positie op uw boot de GHP Reactor volledig bedienen. Het systeem kan naast het aanhouden van de koers in bijna alle weers- en windomstandigheden ook een aantal voorgeprogrammeerde trolling- en zoekprocedures soepel uitvoeren. Daarnaast beschikt u in combinatie met een compatibele Garmin netwerkkaartplotter en BlueChart® g2 Vision® kaarten (apart te koop) over optionele functies zoals Auto Guidance voor het automatisch navigeren van GPS-routes.

Navigeer met vertrouwen dankzij de Shadow Drive technologie

Desgewenst kunt u aan het GHP Reactor Mechanical/Retrofit/Solenoid stuurautomaat corepack optionele gepatenteerde Shadow Drive technologie toevoegen. Dit biedt u de zekerheid dat u altijd de controle behoudt, zelfs wanneer de stuurautomaat is ingeschakeld. Het Shadow Drive systeem schakelt automatisch de stuurautomaat uit als het roer wordt gedraaid, zodat u de vrijheid hebt om de boot te manoeuvreren. De stuurautomaat wordt weer automatisch ingeschakeld als u een vaste koers aanhoudt.

Kies uit 3 klassen aandrijfsystemen

Verkrijgbaar als 3 lineaire aandrijfsystemen voor een groot aantal verschillende stuursystemen die geschikt zijn voor vrijwel elke middelgrote tot grote boot (afhankelijk van de desbetreffende installatie). Er is geen roerfeedback vereist wanneer de stuurautomaat wordt gekoppeld met een lineaire aandrijfeenheid van Garmin.
•Aandrijfeenheid van klasse A - voor maximaal 12,9 ton verplaatsing
•Compacte aandrijfeenheid van klasse B - voor maximaal 22 ton verplaatsing
•Aandrijfeenheid van klasse B - voor maximaal 35,8 ton verplaatsing

Aansluiten op netwerkapparatuur

De GHP Reactor stuurautomaat kan met maximaal 3 GHC™ roerbesturingseenheden worden bediend. De GHC communiceert via uw NMEA 2000® netwerk met het stuurautomaatsysteem, zodat koersinformatie gemakkelijk met andere toestellen in het netwerk kan worden gedeeld. Dit maakt MARPA en kaartoverlays mogelijk bij aansluiting op een Garmin kaartplotter. Er is een optionele draadloze afstandsbediening verkrijgbaar, maar voor het grootste gebruiksgemak kunt u de GHC ook bedienen met quatix™, 's werelds eerste nautische GPS-navigatiehorloge met ANT+® draadloze technologie.

 Naar de Garmin site
938974
GHP reactor solenoid core pack
Voor € 1649,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Bestel hier

938974
GHP reactor solenoid core pack
Voor € 1649,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine