Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

B&G broadband 4G radar bundle met 15mtr kabel

Voor 2248,90
B&G 4G breedband radar is de krachtige variant van de breedbandradar. Naast alle voordelen van de 3G breedbandradar biedt de...
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Meer informatie over B&G broadband 4G radar bundle met 15mtr kabel

B&G broadband 4G radar bundle met 15mtr kabel

B&G 4G breedband radar is de krachtige variant van de breedbandradar. Naast alle voordelen van de 3G breedbandradar biedt de 4G een groter bereik en een nog betere target detectie en target onderscheid. Door de unieke ‘beam sharpening’ technologie is de 4G breedband radar in staat om kleine, dicht bij elkaar liggende objecten toch als aparte echo’s op het display weer te geven.

De breedband radar heeft een aantal grote voordelen boven de conventionele digitale pulsradar. Ze is veel zuiniger dan een pulse radar en geeft geen gevaarlijke straling af. Het voordeel hiervan is dat de radar langer aan kan blijven op schepen met een beperkte stroomvoorraad en dat de radar op elke gewenste plek aan boord gemonteerd kan worden. Door de Instant-On functie functioneert de radar direct na inschakelen. Uniek is ook dat de breedbandradar vanaf 20 meter rondom de boot kan 'zien', dus ook in zeer dichte mist kunt u veilig een haven aanlopen.

Kenmerken:
bereik van 50 meter tot 36 mijl
zeer helder beeld van je omgeving marpa, dual range, high speed en beam sharpening functies beamsharpening zorgt voor een veel beter onderscheidend vermogen voorgeprogrammeerde instellingen voor haven,kust en open zee extreem lage straling, kan overal gemonteerd worden door Instand On hoeft hij niet eerst op te warmen maar hebt u direct beeld lage stroom verbruik, ideaal voor zeilboten geschikt voor alle Zeus multifunctionele displays

Specificaties:
voedingspanning 9 - 31vDC, (minimale opstartspanning 10.8vDC)
stroomverbruik 20W werkend en 2,9W in standby modus bij 13.8 vDC
diameter radome 489 mm hoogte radome 280 mm gewicht 7.4 KG
horizontale bundelbreedte 5.2º +/- 10% (-3dB Breedte) verticale bundelbreedte 25º +/-10% (-3dB Breedte) bundelbreedte aan te passen tussen 2.6° en 5.2° met de target onderscheid control

 Naar de site
912565
Broadband 4G Radar dome
Van € 2660,79 Voor € 2248,90
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Bestel hier

912565
Broadband 4G Radar dome
Van € 2660,79 Voor € 2248,90
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine