Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Garmin echomap 72sv kaartplotter

Vanaf 749,00
7-inch combo met DownVü en SideVü scanningecholood
•Hoog-contrast kleurenscherm met knoppenbediening en vooraf geladen...
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Vanaf: € 989,00

Meer informatie over Garmin echomap 72sv kaartplotter

Garmin echomap 72sv kaartplotter

7-inch combo met DownVü en SideVü scanningecholood
•Hoog-contrast kleurenscherm met knoppenbediening en vooraf geladen wereldwijde basiskaart
•Ingebouwd DownVü en SideVü scanningecholood met de meest heldere beelden op het water¹
•Ingebouwd 500 W (RMS) HD-ID™ echolood (4000 W piek)
•5 Hz interne GPS die positie en koers 5 keer per seconde bijwerkt
•Kantelsteun met snelontgrendeling

De echoMAP 72sv heeft een 7-inch hoog-contrast kleurenscherm met automatische aanpassing van de schermverlichting. Snelle, gevoelige 5 Hz GPS/GLONASS vernieuwt uw positie en koers 5 keer per seconde om uw bewegingen vloeiender weer te geven op het scherm. Dit toestel ondersteunt ook trollingmotoren met geïntegreerde transducers van Minn Kota® en MotorGuide®. De kabels van dit comboscherm worden direct aangesloten op de steun, waardoor u uw toestel snel kunt aansluiten en loskoppelen van de voeding en steun. De steunen voor spiegelmontage en trollingmotor worden meegeleverd.

Voor de scherpste scanningecholoodbeelden op het water

Een Garmin DownVü scanningecholood geeft u bijna fotografische beelden van wat er onder uw boot gebeurt. Een Garmin SideVü scanningecholood geeft u een duidelijk en scherp beeld tot een afstand van 230 meter aan beide kanten van uw boot. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Traditioneel Garmin HD-ID echolood plus DownVü en SideVü scanningecholood zijn gecombineerd in één transducer. Dit toestel biedt ook HD-ID ondersteuning voor trollingmotoren met geïntegreerde transducers van Minn Kota en MotorGuide. De echoMAP 72sv is ook voorzien van een echoloodregistratiefunctie waarbij de timing van het geretourneerde echoloodsignaal wordt gecoördineerd met de positie van uw boot. De digitale informatie wordt opgeslagen en kan op een computer worden afgespeeld met gratis HomePort™ planningsoftware. Gebruik de gegevensuitwisselingskabel om waypoints en routes te delen tussen meerdere toestellen.

Extra's toevoegen met BlueChart g2 Vision

Met de optionele BlueChart g2 Vision SD kaart kunt u een hele nieuwe serie uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter.
•MarinerEye en FishEye weergaven bieden een 3D-perspectief, zowel boven als onder de waterlijn.
•Satellietbeelden en luchtfoto's in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen.
•Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen — een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt. Voer gewoon uw bestemming in en Auto Guidance leidt u ernaartoe via een veilige route.

Koers en positie 5 keer per seconde vernieuwd

Snelle, gevoelige 5 Hz GPS/GLONASS vernieuwt uw positie en koers 5 keer per seconde om uw bewegingen vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en uw geheime visplekken weer snel en gemakkelijk terugvinden.

Neem uw echoMAP met u mee

Wanneer u niet op het water bent, kunt u uw echoMAP gemakkelijk en op een veilige manier met u meenemen. U hebt geen gedoe met het vastmaken en loshalen van draden uit het toestel omdat de kabels direct op de beugel worden aangesloten. Hierdoor kunt u uw echoMAP snel aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun.

Verbeterde Auto Guidance

U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

En met de verbeterde versie 2.0 hebt u bovendien toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende pad bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Nog beter is dat u uw uitgezette Auto Guidance paden nu kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart® g2 Vision® -kaarten.

GPX-overdracht van waypoints

Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypointmeer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

¹Alleen van toepassing op versies met meegeleverde transducers. Versie zonder transducer ondersteunen 50/200 kHz en Garmin DownVü/SideVü transducers, die apart leverbaar zijn. Zie de selectiegids voor transducers voor een volledige lijst met compatibele transducers.

902090
Garmin EchoMap 72sv
Van € 849,00 Voor € 749,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

902091
echomap 72dv incl. GT41-TM transducer
Van € 1098,99 Voor € 989,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Bestel hier

902090
Garmin EchoMap 72sv
Van € 849,00 Voor € 749,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen
902091
echomap 72dv incl. GT41-TM transducer
Van € 1098,99 Voor € 989,00
ACTUELE STATUS:
Levertijd 3-5 werkdagen

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine